Jsem tady nová - mavega

Profilova fotka
Ahoj, jmenuju se Verča, cca před 5 dny mě přítel požádal o ruku :) svatbu plánujeme na 7. září 2013. Bydlíme v Brně, ale obřad a hostinu bychom měli rádi na zámku v Buchlovicích. Na tuto stránku jsem narazila náhodou a jsem za to moc ráda! mám v tom zatím úplný zmatek..
Odpovědět
Profilova fotka
@mavega Ahoj, vítej mezi námi:-) To je dobře, že jsi na tuto stránku narazila, určitě tu najdeš spoustu inspirace a skvělých nápadů.
Odpovědět
@mavega Přeji ti příjemné plánování svatby.....je to jedinečné!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj to jsme na tom stejně. Já v Brně studuju, ale místo ještě nemáme :-( asi se ho budeme snažit vybrat tak, aby co nejvíc hostů nemělo problém s dopravou a ubytováním, čímž se rapidně sníží náklady. No Buchlovice jsou celkem dost oblíbené, takže doporučuji co nejdříve rezervovat termín na zámku a na matrice :-) To jsem tu zatím vycucala z toho množství informací.
Odpovědět
Profilova fotka
@mavega Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@mavega Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a ať vše naplánujete dle Vašich představ. Hlavně sluníčko aby bylo a nepršelo... Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?