Jsem tady nová - martinasehnalkova

Ahoj jsem Martina, jsem z Brna a přítelem jsem spolu sice chvíli ale rozhodli jsme to zpečetit i papírově že se k sobě prostě hodíme ;-) ráda přivítám všechny rady. M.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vítám Tě na našich stránkách. Tu určitě najdeš spousta dobých rad, ale hlavně inspirace. Přeji příjemné přípravy. Pokud budeš potřebovat, mohu Ti pomoci s problémy na těchto stránkách. (admin stránky)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinasehnalkova Zdravim, tak gratuluji k velkému životnímu kroku a budu držet palce, aby svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
Přeji krásné a nezapomenutelné svatební přípravy. Jsou to jedinečné okamžiky. Užijte si to!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pro inspiraci přikládám rady pro výběr materiálu na snubní prstýnky na mých stránkách. Přeji krásnou svatbu a pohodový život s partnerem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vítejte, je to skvělý server se spoustu nápadů a rad, které Vám budou při plánování Vaší svatby určitě nápomocni. Kdybyste hledala šatičky pro dětské družičky, postačí se inspirovat u nás, s pozdravem Lucie Rybářová a Eva Štruplová - Ella fashion PS: Originalita a nízké ceny jsou šaty od Elly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?