Jsem tady nová - martinamit

Ahoj, jmenuji se Martina. Koukala jsem tady už několik měsíců. Teď jsem konečně mezi vámi a těším se na inspiraci a rady a jak si ty přípravy užijeme :-) Svatba bude 30.5.2015 v Jablunkově penzion Bělá asi 32 lidí. A jelikož přítel je z Rumunska tak druhá svatba bude 15.8. 2015 v Rumunsku město Braila asi 70 lidí:-) Tak jsem se na stará kolena dočkala úžasného chlapa a hned dvou svateb najednou. Doufám,že to všechno zvládnem :-)
Odpovědět
Ahoj, gratuluji k zasnoubeni, ja jsem taky chtela svatby dve (beru si Anglicana) ale nakonec delame jen jednu v CR a vsichni prileti....to se mas ze si uzijes svatebni saty dvakrat :-) Moje kamaradka mela dokonce svatby tri! Jednu v tehotenstvi (legalni na papairy), jednu cirkevni kdyz byl prckovi rok na Barbadosu (odkud je manzel) a pak dalsi v Anglii na zahrade s rodinou...rikala ze toho mela dost ale alespon opravdu uzila ty saty ;-) Jak to prosim te resis s planovanim na dalku pro 70 lidi?Zijes v Rumunsku nebo jsi v CR a mas tam nejakou pomoc (rodinu?) na zarizovani? Ja jsem nakonec zvolila cestu agentury v CR jelikoz se to na dalku tezko bez pomoci zvlada..
Odpovědět
jojo, šaty musím koupit a pak si je užiju dvakrát :-D Přítel má rodinu v Rumunsku, tak pomáhají zařizovat. Teď jsme tam byli 2 týdny tak jsme koukli na sál v hotelu i s ubytováním pro mé rodiče i rodinu mé sestry jestli pojedou a pak jsme měli sraz s Dj který i zpívá tak to je taky hotovo. Kamera a foto zařídí prý nějaký profík z rodiny. Svatba bude v kostele )požehnání) už jsem tam nově pokřtěná, takže to hlavní máme doufám :-)
Odpovědět
Dobrý den, gratuluji :-) Vidím, že si to krásně užijete, mít svatbu na dvakrát je snem snad každé z nás, určitě si to náležitě užijete. Držím pěsti, ať vše zvládnete, s pomocí rodiny to půjde hravě :-)Kdyby jste potřebovala svatební dekoraci nebo dárečky pro hosty, neváhejte a obraťte se na nás. Přeji pěkný den. Markéta
Odpovědět
@behappybee ahoj, prosim, muzu se zeptat na tu agenturu? Jsi spokojena? Kolik si uctuji? Klidne prosim do zprav. Dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?