Jsem tady nová - luxxxu

cauky jsem z Tesina ale ziju v Italii a prouzdanim po netu jsem se dozvedela o teto strance a doufam ze mi pomuze najit vhodne misto pro nasi svatbu =) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsto :-) Tady najdeš spousty informací i inspirací :-) A v jaké lokalitě bys měla představu hledat?
Odpovědět
Profilova fotka
hmmm, to zalezi jestli chcete svatbu venku nebo vevnitr, v lete, v zime ..... no je toho hodne na co se da sousredit. Take jsem zila dlouho mimo CR a tak vim, jake to je vse schanet jen po internetu. Ale urcite kdyz pozadavky upresnite tak vam holky pomuzou. :-D zatim preji prijemny vecer Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také znám spoustu zajímavých tipů - ale hlavně na Přerovsku (Olomoucku) a jižní Moravě. Vybrat místo je to nejtěžší. Nejdůležitější je mít jasno v následujících věcech: počet hostů, venku/ uvnitř, vlastní catering/ restaurace, obrad a hostina na jednom místě/ obřad několik kilometrů dál než hostina, rozličný počet hostů na hostinu/večerní párty, nutnost ubytování?, z jaké dálky se vám budou sjíždět hosté? ... a v neposlední řadě rozpočet :-) Proměnných je samozřejmě ještě mnohem více. Například my, když jsme moc stáli o to mít svatbu v Lednicko-Valtickém areálu, tak jsme řešili, že budeme muset zajistit letadlo s postřikem na komáry :-)... tak jsme naše "vysněné" místo museli nakonec odpískat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,pokud se podíváte na můj profil,a bude vám vyhovovat místo i když vzdálenější od Těšína,tak se ozvěte.Teď třeba řešíme svatbu irsko-česko-slovenskou,kdy se všichni sejdou v česku jakoby na půli cesty -na Moravě.Je to trochu víc mailování,ale všechno při dobré vůli lze zajistit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?