Jsem tady nová - lucye9

Ahojky:) jmenuji se Lucka a jsem z Havlíčkova Brodu...s přítelem jsme právě týden zasnoubení :-) ...s plánováním svatby právě začínáme a nějak vůbec nevím co dřív. Nemáme ještě ani datum...chtěli jsme konec srpna začátek září... Místo pro hostinu máme jakžtakž vybrané v Humpolci, ale pořád uvažuji o všem na jednom místě... Přemýšlela jsem o zámku v Úsobí, ...ale je už jen pár volných termínů, konec července a konec září... Neporadil byste mi prosím někdo, kde jinde je v okolí Havlíčkova Brodu nebo Humpolce možné mít svatební obřad venku? Za rady moc díky!!!! ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucye9 Zdravím Vás - vítejte na beremese! Předně gratuluji k čerstvému zasnoubení. :) Co se týče Vašeho dotazu, možná by Vám pomohly tyto již řešené otázky: www.beremese.cz/diskuse/misto-svatby/... případně tato: www.beremese.cz/diskuse/spolecny-term... . Přeji Vám šťastnou ruku při hledání vhodného místa a tudíž i termínu, neb to je základ pro plánování svatby. :) S pozdravem, Honza J.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@lucye9 Zdravim, budu držet palce, aby svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny máme přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?