Jsem tady nová - lucijenda

Profilova fotka
Ahoj, všechny vás zdravím :-) Na svůj svátek (13.12.) jsem dostala ten nejúžasnější dáreček - zásnubní prstýnek. Dočkala jsem se po skoro osmi letech jupííí :-D Myslela jsem že si to budu ještě pár roků úžívat jen jako "zasnoubená", ale přítel říkal že do roka a do dne musí být přece svatba :-D Shodli jsme se že v zimě to není nic pro nás takže termín máme srpen/září 2013 Děkuju že existují tyhle stránky! Bez nich bych byla zcela ztracená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijenda Gratulujeme, myslíme si podle zkušeností, že počasí na svatbu v září bývá lepší než v červenci. A přípravy nebývají tak složité, jak se mnohdy zdá: termín, místo /nebo opačně :-) první pevný bod, druhý pevný bod fotograf a základ je položen. Pak už se ví na kdy objednat šaty, kdy vytisknout a odeslat pozvánky a je dost a dost času na plánování průběhu hostiny. Dobré je i nezapomenout na hudbu....k obřadu i na hostinu. Co jsme kdy vysledovali, tak lepší zábava je s živou hudbou než DJ, nebo jen repro, ale každý to vidí po svém. Tak přejeme hezké přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak termín jsme byli potvrdit včera, bude to 31.8.2013 :-) Zatím je zamluvená jen radnice a místo na hostinu a zábavu...takže hurá na další zařizování :-D Jinak hudbu už máme taky domluvenou - zajistí ji náš společný nejlepší kamarád, který se sám nabídl. Bude pouštět hudbu přes svoji aparaturu a občas něco zahraje, je muzikant ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijenda Ahoj, vítám tě mezi námi a gratuluju k zasnoubení. Tak to nejdůležitější (termín na radnici a místo na zábavu) už máte, to je super! Od toho (termín na radnici) se vše odvíjí, takže v klídku můžeš zařizovat postupně další věci. Užívej si svatební přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s plánováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijenda Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Budete-li hledat fotografa, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijenda Dobrý den - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?