Jsem tady nová - lucifersbaby

Nazdarek, nahodou jsem narazila na tento web a prijde mi to jako skvely napad. preci jen vzdy ta prvni (kazda urcite doufa, ze jedina) svatba je pro nas neco noveho a ne kazda si hned vi rady, co a jak rozplanovat, zaridit, aby mela tu svoji krasnou vysnenou svatbu. no ja se taky radim do teto skupiny, po letech jsme se rozhodli s pritelem, ze je nejvyssi cas se vzit. preci jen uz nejsme nejmladsi, rodice uz jsou netrpelivi, aby se toho dozili a vsichni pratele uz maji za sebou minimalne jednu, casto i druhou svatbu :-) Budu moc rada, pokud me tady prijmete mezi sebe a poradite co a jak se svatbou. Trosku me znervoznilo, kdyz tady ctu jak vsichni rok dopredu vse planuji a pul roku pred svatbou maji jiz vsechno zarizene a dokonale naplanovane. My jsme si s pritelem usmysleli, ze vlastne pekny mesic by mohl byt srpen, coz mi jako skvely napad pripadalo do te chvile, nez jsem zjistila, ze planovat na konci kvetna svatbu na srpen je dost vrazedne a temer nemozne cokoliv dohodnout a sehnat. no i tak bych se o to chtela pokusit, pokud mi tady aspon trosku pomuzete, tak budu moc vdecna. El
Odpovědět
neboj vše se dá stihnout, já plánuju rok, ale ještě nedávno sem měla zamluvený jen termín a restauraci a pořád je a vše čas ;-) Pokud nebudeš mít velký požadavky, tak to půjde.
Odpovědět
dik :-) uz jsem sice zjistila, ze muj vysneny penzion ma asi na rok dopredu kazdy vikend objednane svatby, ale treba ted vysnenych penzionu najdu vic :-) no zatim to nevzdavam ... :-) mam predstavu takove te prirodni svatby na horske louce uprostred lesu v Beskydech, ale najit tam taky nejake pekne misto, kde se dobre vari a je pekne ubytovani, to je docela problem...
Odpovědět
@lucifersbaby Ahojky, vitam ta na nasich strankach :) Dufam ze tu najdes vela potrebnych informacii, inspiracii a rad. Ak budes nieco potrebovat napis mi do IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, vítej :-) neboj, dá se stihnout.Někde dělají vyloženě ,,svatební balíčky,,třeba jako nám na zámku Mělník, tím pádem máme ohodně míň starostí :-) ale ty jsi jistě holka šikovná.Zpoustu rad najdeš tady, něco v bazárku.Na šaty bych doporučovala menší salóny, čettla jsem že někde mají novou kolekci od května. Držím ti palce a napiš jak ti to jde :-)
Odpovědět
zkusim se po necem mrknout dik, ty balicky jsou super. A jednu stranu rada neco tvorim a hraju si s detaily, na druhou stranu zase neni tolik casu, tak to chce nejaky kompromis. Uz jsem se pristihla, ze zacinam mit strach, ze ten velky den nestihnu dobre naplanovat, ze si pak budu do konce zivota vycitat, ze jsem to spatne zaridla a ze to vubec nebylo tak dokonale a romanticke jak jsem si vysnila. Jsem hrozna perfekcionistka, tak snad se z te pripravy nezblaznim driv nez vubec zacnu :-)
Odpovědět
@lucifersbaby ja si myslim, ze to v pohode stihnes zaridit. Znama zaridila krasnou svatbu za mesic :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?