Jsem tady nová - levin

Profilova fotka
Ahoj všem, mám svatbu příští léto a vůbec nevím, s čím a kdy začít! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@levin Ahoj, až se tu porozhlídneš pořádně, tak tě začnou zasypávat nápady. Já tu takhle "sondovala" asi dva týdny :-D Jinak já začínala tím, že jsme se porozhlíželi po místu svatby a hostiny, fotografovi a taky je dobré předem vědět kolik tam asi chcete lidí, od toho se nejspíš bude odvíjet rozpočet... pak takové ty milé starosti jako šaty, prstýnky, oblek pro ženicha a dekorace... I když myslím, že hodně z nás naopak dekoracemi právě začíná, i já to tak mám, je to nejjednodušší :-D Tak hodně štěstí při plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@levin Vítej :-) Mrkni do téhle diskuze, kde se řeší, právě s čím kdy začít http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k... A v této diskuzi jsou nevěsty, které se vdávají příští rok: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... Kdybys potřebovala třeba nějakou radu, klidně mi napiš interní poštou.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuji za radu. Já mám pocit, že pořád skáču z jednoho na druhé..docela se mi tu líbí ten plánovací roční kalendář,člověk to má alespň pěkně rozepsané...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@levin Ten je fajn, akorát je tam tolik věcí co je potřeba, že na něj radši ani nekoukám, protože bych se určitě zděsila co všechno ještě potřebuju :-D Ale každopádně se hodí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@levin Ahoj, vítám tě, já jsem se vdávala minulý měsíc a ten plánovač se mi moc osvědčil, nedám na něj dopustit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda,plánovač je vážně super! Já mám největší problém s tím,jak tu svatbu vlastně uspořádat. Mám rodinu v různých městech,takže musím sehnat ubytování. A teď nevím,jestli je ubytovat ve stejném hotelu,jako bude hositna a nebo jinde..ach jo..nevím,jestli to nezní blbě,ale už to chci mít za sebou! :-D
Odpovědět
@levin Ahoj, já to mám podobně, svatba bude v místě, kde te´d s přítelem bydlíme, ale svou rodinu mám vzdálenou 200 km, takže taky musíme zajistit ubytování, nakonec jsme zvolili pro hostinu místo, kde bude i ubytování...je to asi nejjednodušší
Odpovědět
Profilova fotka
@petulamrk ahoj, asi no, je pravda, že je to lepší, než všechny převážet sem a tam. Jen v tom našem městě moc možností není, nebo jsem je zatím neobjevila :-)
Odpovědět
@levin aha, no musíš hledat :) a odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
@petulamrk Z Ústí nad Labem
Odpovědět
@levin zkus něco pohledat, třeba i blízké okolí, nějaký penzionek, nebo tak něco :) věřím, že určitě něco najdeš :)
Odpovědět
Profilova fotka
už pátrám..ale žiju tu teprve dva roky,tak ani nevím,jaké tu jsou možnosti..ale pátrám :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@levin jasný, to chápu, já jsem v brně 5 let, a toto jsme tak nějak měji jasno hned máme to kousek od bytu a párkrát už jsme tam byli :),tak držím palečky, ať vše vyjde :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulamrk I tobě!
Odpovědět
@levin děkuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?