Jsem tady nová - kukuiii

Ahoj holčiny, všechny Vás tu zdravím :-) Váš web už si pročítám pár dní a rozhodla jsem se k Vám tady přidat :-) Sice možná trochu s předstihem, protože svatbu chceme až v květnu 2014 (i když ono to zase tak daleko není) Už teď se děsím kolik je toho třeba zařídit a udělat :-) A protože jsem strašný stresař a všechno musím mít vždycky přesně podle svých představ, tak radši dřív než pozdě ;-) Zatím se teda s přítelem nebudeme pouštět do opravdových příprav , jen se rozkoukáváme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kukuiii Ahoj vítej :) Fakt až 2014? To by mě nenapadlo tak daleko myslet. Teda jo, to už plánuju mimčo :-D A kdepak chcete mít svatbu? A jak dlouho jste spolu a věk. A nějaké základní info :) My jsme tu všechny moc zvědavé :)
Odpovědět
Díky za přítání :-) Tak ono se to zdá dost dopředu, však jsem říkala, že je to ještě takové předčasné :-D Aůe ještě toho potřebuju hodně stihnout do té doby :-) Hlavně bych chtěla dodělat školu, letos teprve končím Bc, takže pak ještě navazující. Musíme pošetřit aj nějaké penízky a taky nám datum, které chceme vychází na víkend až na ten rok 2014 :-) Teď je nám oběma 25, jsme spolu 4,5 roku a máme tříletou holčičku :-) Všechno okolo svatby, kde, jak atd. teprv začnem řešit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kukuiii Jéé mimčo :-) To už závidím, to já si ještě musím tak 2 roky počkat. Já teď dálkově dodělávám ještě poslední ročník, tak snad to půjde dohromady se svatbou :-) Já kdybych měla čekat na datum tak se nedočkám :) Výročí 16.5., ale žádná sobota :-D Takže bude 19.5. :-)
Odpovědět
Já jak se znám, tak bych buď kašlala na školu nebo na přípravy :-) Radši si počkám a nebudu se stresovat obojím :-D Určitě se dá zvládnout v pohodě obojí, ale jak říkám, znám se :-D Tak to máme s tím výročím štěstí, 31. 5. spolu budem přesně 7 let :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?