Jsem tady nová - kronecka007

Ahoj, tak jsem čerstvě zasnoubená (14. 2. 2013) a stále si na to nemohu nějak zvyknout :-) S přítelem spolu letos budeme 9 let a již 4 roky spolu žijeme. Přestože jsem si už v duchu vždycky malovala, jak by mohla moje svatba vypadat, najednou nějak nevím, kde začít :-D Zatím bychom rádi vyřešili termín, který plánujeme září - říjen 2013. Pro obřad jsme rozhodnutí pro Červený Hrádek u Sedlčan (otázka je, jaké tam budou volné termíny). Budu ráda za každou radu, popřípadě i zkušenosti s místem obřadu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vítej mezi nevěstami a gratulace veliká :-) Červený Hrádek je dobrá volba, jako fotografka jsem tam měla tu čest fotit svatbu a je to nejen fotografické místo, ale i na svatbu jako stvořené :-) Kdybys hledala fotografku a moje práce se Ti líbila, ráda svatbu nafotím. Více na mém webu. Mimochodem já byla požádána o ruku též na Valentýna, v roce 2011 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kronecka007 Přeji příjemnou sobotu a vítejte mezi námi na beremese! Gratuluji k valentýnskému zasnoubení - moc hezký dárek. :) Zvolila jste nejideálnější termín pro svatbu. Začátek podzimu jsou nejkrásnější svatební fotografie a nejpříjemnější počasí pro svatební hosty. Pokud byste se chtěla třeba inspirovat, můžete mrknout do mého svatebního alba z loňského roku - odkaz najdete hned pod tímto textem. Případně, pokud byste hledala fotografa, tak tam na mě naleznete i kontakt. :) Přeji Vám krásné plánovaní a ještě jednou gratuluji k zasnoubení. Honza
Odpovědět
Profilova fotka
@kronecka007 Dobrý den, již máte DJ na svatbu, popř.párty stany? Kostolnik
Odpovědět
Moc děkuji za pozitivní reakce :-) A také za vaše nabídky, upřímně, zatím jsem nic podrobně ještě neřešili, ale veškerých nabídek si vážím a jsem ráda, že se můžeme dívat na něco konkrétního.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@kronecka007 Zdravim, Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny máme přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?