Jsem tady nová - konvalinka1348

Profilova fotka
Ahoj všichni! :-) Hlásím se jako úplný nováček a svatbami nepolíbený tvor, který se ale bude v září 2016 vdávat! :-) Je mi 32, v životě jsem byla jako host jen na dvou svatbách a vůůůůůbec netuším, co a jak. Takže jsem tu, abych zjistila všechno od A po Z a nakonec z toho našeho dne D nebylo jedno velké faux pas ;-) Svatbu budeme mít dvojjazyčnou, přítel je cizinec. Jeho rodina a přátelé mluví jen anglicky nebo francouzsky, moje rodinka zas jen česky (až na přátelé), takže bude asi na svatbě buď velké ticho, nebo velká sranda! Představujeme si svatbu někde venku, kde je hodně zeleně a co nejmíň lidí. Bude nás dohromady asi 40, z toho polovina dorazí ze zámoří, takže bude potřeba i ubytování pro minimálně 20 lidí, a asi ne moc daleko od Prahy (letiště). Oba milujeme přírodu a hory, ale i hrady a historii, takže kdyby se povedl obřad v duchu obého, budeme na něj určitě rádi vzpomínat! Předem jsem vám všem tady vděčná za jakékoliv rady, pomoc, nápady a zkušenosti, které mi předáte! ;-) Díky!!!
Odpovědět
Ahojky tak to já tě mezi námi vítám :) jediné co ti poradím asi pro začátek vybrat místo termín protože v září je to docela mazec. Já osobně jsem našla volné místo o víkendu tak se vdávám ve čtvrtek 15.9.2016 a pak domluvit matriku. Budeš to mít asi trošku složitější tím že je snoubenec cizinec až budeš mít tohle tak už to jede :)))))))))))))) oznámení a zbytek se doladí jako barva v jakém stylu šaty atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Přidám oblíbený přírodní tip: svatba v arboretu - spousta zeleně, voda, krásné svatební fotky, oddávající bývají zvyklí do arboret jezdit, v arboretech jsou na svatby zvyklí - ideální stav. P.S. Umělce na svatbu vyberte tak, aby byli schopni se komunikovat i v cizím jazyce. Hodně štěstí !
Odpovědět
Profilova fotka
@konvalinka1348 Dobrý den, kdyby jste chtěla natočit svatební video, ozvěte se, poslal jsem vám info do vaší pošty.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla možnosti focení Vaší svatby - máme ještě spoustu volných termínů, vymyslíme s Vámi na míru dle Vaší představy a možností cokoliv♥ Těšíme se na případnou spolupráci, Rosalie, Grafiweb. 603 271 489/grafiweb.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Dobrý den. S mezinárodními svatbami máme zkušenosti, tak posílám v příloze IP nabídku :-) Přeji pohodový den. Zdeněk a Zdeněk
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?