Jsem tady nová - klangs

Profilova fotka
Ahoj všem, jmenuju se Barča a svatbu budeme mít 6.4. v Brně. Hodně už toho máme vyřešeného, protože přítelova rodina chystá už 4.svatbu (teda ne že by se on počtvrté ženil :) Dneska jsem rozeslala oznamka, jídlo i Dj už máme, jen pořád zvažuju jestli není lepší kapela. Tak snad teď jen vydržet ten stres a doufat, že se všechno povede. Budu se tu inspirovat na výzdobu a čerpat nápady. Díky za prima společenství Barča
Odpovědět
Ja jsem pro kapelu....taky zaleži na skladbe svatebcanu, jak radi tanči atd.....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám můžu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@klangs Dobrý den Barčo - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J. PS: Na dubnové svatby poskytuji aktuálně 20% slevy - třeba by se Vám to mohlo hodit. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?