Jsem tady nová - keepinka

Profilova fotka
Zdravim vsechny :-) jsem tu cerstve nova. S pritelem jsme se zasnoubili nedavno - 30.6. - a svatbu planujeme pristi rok v lete. Takze bychom to tak plus minus do toho roka stihli :-) Ceka nas hodne setreni, pritel neni z CR a chtel by privezt alespon cast rodiny, takze k nakladum na svatbu pribudou i naklady na cestovani...ale to snad nejak dame vsechno a klapne to :-) Tenhle server jsem objevila nahodou a doufam, ze tu najdou inspiraci a taky treba nejakou tu radu jak vse zvladnout :-)
Odpovědět
Ahoj :) jsem tu taky spíše nová, zasnoubená od 29.6 ;-).. ale stránky jsem už prozkoumala a je tu spoustu odpovědí, užitečných rad a inspirace. Takže moc gratuluju :)) a snad vám to s těma financema nějak vyjde...
Odpovědět
Profilova fotka
@keepinka Vítám tě tu, a držím palce při plánování. A nehoňte se kvůli tomu, že do roka po zásnubách by měla být svatba. Vše má svůj čas. Děláte to pro sebe a né pro veřejné mínění o zásnubní tradici :-) tak krásné plánování a těšení to je na tom to nejlepší. Mějte se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keepinka Ahoj, vítám tě a gratuluju k zasnoubení :-) Za rok stihnete svatbu naplánovat bohatě, pro začátek můžeš zkusit hledat inspiraci a rady třeba v těchto tématech: http://www.beremese.cz/diskuse/termin..., http://www.beremese.cz/diskuse/spolec..., http://www.beremese.cz/diskuse/dokume..., http://www.beremese.cz/diskuse/spolec..., http://www.beremese.cz/diskuse/dokume..., http://www.beremese.cz/diskuse/dokume..., http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s...
Odpovědět
Profilova fotka
@ellvik tak to gratuluji :) ja jsem to tu zatim az tolik prozkoumat nestihla, musim si udelat cas a klid. Ale verim tomu, ze toho tu najdu spousta :) preju hodne stesti s planovanim :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mijanka82 dekuju :) tak ono to neni tolik kvuli tradici, ale taky se chceme ten pristi rok v lete vzit. Jinak koukala jsem a tvoje prstynky jsou nektere opravdu moc pekne. Hned doma ukazu :))
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka jeee, dekuju moc za odkazy. Mam usetreno trochu casu :) a jak tak koukam tak nektere se budou urcite hodne hodit, hned na to mrknu :) ono mam kamaradky co si vzali cizince, takze nektere veci ohledne svatby a co je potreba se preptam jich. Ale je dobre mit informace i odjinud, cim vic tim lip :)
Odpovědět
Profilova fotka
@keepinka Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a ať vše naplánujete dle Vašich představ. Hlavně sluníčko aby bylo a nepršelo... Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
@video dekuji a urcite se na web podivam :)
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji Vám k zásnubám a přeji Vám radostné a klidné plánování svatebního dne. Podívejte se na naši nabídku www.berenike.cz, kromě svatebních šatů zde pořídíte i krásné boty, doplňky, ale i svatební oznámení a doporučení na fotografa, kadeřnici či květinářku. A to vše za velmi příznivé ceny :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?