Jsem tady nová - kaucka

ahoj všichni, jmenuji se Svata a je mi 31 let i já jsem se konečně dočkala po 7 letech. Svadbu máme 15.6.2013. Jen nemáme tolik financí tak doufejme, že i z toho mála co máme bude pěkná. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaucka Ahoj Svatavo. Vítej na beremku. I za málo peněz se dá udělat velká muzika. Důležité je, aby bylo co jíst a pít. Hodně lidí to dělá i tak, že tvrdý alkohol si platí hosté sami (pokud je hostina např v restauraci). Kytky a dekorace se dají taky pořídit za pár korun, třeba vyrobit z papíru, zbytků látek nebo starých novin. Tady na stánkách najdeš spoustu inspirací. Třeba alba mající v názvu DIY jsou právě zaměřená na to, jak si něco doma vyrobit. Obrázky které se Ti líbí si můžež označit jako oblíbené (když najedeš na obrázek, objeví se šedé políčko "Přidat k oblíbeným"), nebo rovnou tvořit tématické kolekce (pod obrázkem "přidat do kolekce") viz např. http://www.beremese.cz/fotoblog/anune... nebo prostě jenom lajkovat (jak obrázky, tak celé profily). I v diskusích se ná najít spoustu informací a inspirací, ale mnohdy je to mravenčí práce, než se k něčemu dopracuješ. Tak Ti přeju pohodové plánování a žádné stressy.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
prosím o radu. Chtěla jsem si pujčit šaty do 2500,-, ale v Opavě a Ostravě je půjčovné moc vysoký od 5000,- až do 10000,-. Přítelova teta mi řekla o jednom svatebním salonu, kde mají moc pěkné šaty a za docela rozumné ceny od 3500,- do 5500,-. je to v Lanškrouně. Dálka nebyla problém je obchodačka tak by mě tam vzala. Problém mám v tom, že mám strach, že ta 1000,- navíc bude chybět někde jinde. Dívala jsem se tady na bazar jsou tu moc pěkné šaty, ale mám zase strach, že mi nebudou mám totiž vel. 34/36. Hodně jsem teď zhubla co mám zápřah z 10m+ synem. A když jsem chtěla radu od přítele, tak mi řekl, že jsou to zbytečně vyhozené peníze. Tak nevím v čem si představuje že půjdu. Dort, koláčky a cukroví si peču sama. Tak mi prosím poradtě mám dát tu 1000,- navíc. Děkuji
Odpovědět
@kjlb děkuji, ale hudbu budeme mít svoji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaucka Já si myslím, že svatba není všední den a rozumím tomu, že ne vždy si člověk může dovolit co by chtěl. Ale aby kvůli 1000,-Kč neměl hezké šaty si myslím by byla škoda. Vždyť někdy dnes už "obyčejný" nákup stojí víc. Přítel, jakož to nastávající manžel, by Vás neměl jen tak odbýt. :-). Asi bych Vám řekl dejte ty peníze navíc, zvláště, když jinde šetříte kde to jde. Ať se Vám vše vydaří. MK
Odpovědět
Profilova fotka
@kaucka Ahoj, vítám tě mezi námi. Neboj, určitě bude svatba krásná, pro tebe ta nejkrásnější:-) Nemusí být svatba honosná a luxusní, aby byla nádherná:-) Co se týká těch šatů - pokud se ti budou opravdu líbit, investuj do nich o 1000 Kč víc. Kdyby to bylo o 5000 Kč, řekla bych, abys to zvážila, jestli ti to zato opravdu stojí, když máte tak omezený rozpočet. Ale 1000 Kč není zase tak vysoká částka. Kdybys sháněla úplně co nejlevnější a zkusila to přes internet bez vyzkoušení, nemusely by ti vůbec jít a pak se jich taky nezbavíš hned. Nebo kdyby sis koupila nějaké levnější jen kvůli ceně a necítila se v nich, byla by to škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?