Jsem tady nová - katy1351996

Ahoj! Jsem Katka je mi 16 a přivádí mě tu téma ,,přítel flegmatik´´. Našla jsem si vás přes google. Byla bych moc ráda, kdyby jste mi poradili, jak si zvyknout na chlapa flegmatika, ale opravdu flegmatika v pravém slova smyslu :D Děkuji vám za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vítám tě na těchto stránkách BS. Tvůj dotaz je dost individuální, jelikož každý má jinou psychiku, jak Tvůj přítel flegmatik, tak i ty jsi nějaká. Ve zkratce je dobré, u něho udržovat pozornost na něco, co ho baví, přitahuje a v čem se vyžívá. Aby měl chuť se do něčeho pustit a viděl v tom smysl. :-)
Odpovědět
Je to dost zvláštní, protože je pokaždé něco jiného. Zde jsem to napsala podrobněji: nyní řeším stejný problém, jsem poměrně mladá a nezkušená...ale jako bych opravdu viděla svého přítele...neozývá se klidně celé dny, někdy i více dnů...pak mě naštěstí upokojí tím, že když jsem spolu, že mi řekne jak mě miluje a tak a je mi mooc pěkně...ale jelikož oba dva studujeme, je těžké se pořád scházet...já bych s ním byla pořád, ale mu to klidně stačí jednou za týden...mám ale štěstí, že chodíme na stejnou školu, takže ho při troše štěstí potkám, ale to mi nestačí...trochu mi taky vadí, že mimo školu si přivydělává, ne že mi vadí to že chce něco dělat, nebo že ho to baví, ale že upřednostnňujě práci přede mnou, takže místo toho aby jsme si šli sednout, mi řekne, že musí do práce a není to jen individuálně...jsme spolu teprve dva měsíce, už teď bych ho nevyměnila za nic...ale bojím se, že si na to nezvyknu...na začátku to bylo příšerné...měla jsem z toho depky a nevěděla jsem, jestli to se mnou myslí vážně...teď je to už takové normální, ale občas se najde chvilka, kdy mám špatné myšlenky typu, že mě už nemiluje, že ho nudím a tak...chtěla jsem se jen podělit a vytáhnout to ze sebe a ne to řešit s těma samýma lidma...emoticon
Odpovědět
Profilova fotka
ono to vůbec nemusí znamenat, že je flegmatik, ale že prostě má spoustu zájmů, aktivit (brigáda) a nemusí to tak cítit, že je flegmatik a zanedbává tě. Vím, že to asi není snadné, když s ním chceš být každou volnou chviličku, ale dobrým základem je určitě kvalitní komunikace. Řekla jsi mu to? že bys ráda, aby ti víc psal, víc se s tebou vídal, že by tě to potěšilo?
Odpovědět
Profilova fotka
Jsi opravdu jeste mladounka a po dvou mesicich to neni jeste zadny vazny vztah, zadna laska, mozna zamilovanost a podle toho, co pises, spise ze tve strany. Protoze chlap, ktery te ma rad a je do tebe zamilovany, coz jsou prave ty prvni mesice, kdy bez sebe nemuzete pomalu ani dychat, si ten cas na tebe at se deje co se deje proste najde...i tak ti preju hodne stesti a snad se mylim...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?