Jsem tady nová - kataroman

Profilova fotka
Jsem tady nová svatbička nás čeká 5.7 13 v Krásenském kostele (Karlovarský kraj) vím o vás od sestřičky která svatbičkovala loni,těším se na inspiraci rady a pomoooc prostě když budu v koncích s přípravami ;-) a rady pro katolickou svatbu co se hodí a co ne děkuji moc moc :-)
Odpovědět
zdravím, rady ke katolické svatbě mohu poskytnout, sama jsem si ji prošla, velice doporučuji
Odpovědět
Profilova fotka
@kataroman Dobrý den, rád poradím a pomůžu s techn.přípravou svatby, už máte např. DJe na svatbu, párty stany, svatební potahy na židle? Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@gggabriela Zdravím jéé moc děkuji jsme teprve na začátku Farář si nás pozve na sezení až vdubnu a budou 4 trochu nevím na co se nás bude ptát,když jsme si sním povídali tak říkal že je to vpodstatě příprava na obřad,takže co nás čeká ?,nic nám jiného ktomu neřekl..ju a mám ještě jednu prozbičku po našem oddání bude následovat křtění naší roční holčičky a starší 8leté ta ted chodí na sezení k faráři chtěla bych tak od oka vědět jak to bude dlouhé máme malé děti mezi hosty tak aby to vydrželi..jinak za každou tvoji odpověd předem moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám můžu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?