Jsem tady nová - kacka130

Profilova fotka
Ahoj všichni, jmenuji se Katka. O "beremese" jsem se dověděla na stránkách "fotodoma", kde jsme si nechali udělat svatební oznámení. Mimochodem je tam moc vstřícná pani, která se snaží vyhovět přání zákazníků a poradit. S partnerem máme už dvě dětičky. O svatbě jsme mluvili už mnohokrát, a asi před 2 týdny jsme během jednoho rána vše spunktovali :-) Do svatby nám zbývají 4 měsíce. Představu už tak nějak mám, ale stále hledám inspiraci, dobré nápady, rady a příznivé ceny ;-) Co už jsem koukala na nabídky, tak myslím, že tady určitě něco vyberu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jmenuji se Denisa. Uplně jsi mi připoměla nás. Taky jsme si s partnerem nejdříve pořídili malou a o svatbě jsme mluvili, že možná někdy v budoucnu, ale najednou asi 3 měsíce od narození Nicolky jsme se rozhodli vzít a svatba byla přesně v den,kdy naše malá měla 5 měsíců. Pro nás oba to byla druhá svatba,takže jsme si ji užili bez nervů. Sice nevím odkud jsi, ale já jsem zařizovala svatbu v okolí Kutné Hory. Taky ti můžu nabídnou upečení svatebních koláčků - recept na těsto jsem dostala na svou svatbu a teď je peču i pro další. Vždycky se po nich zapráší.
Odpovědět
Profilova fotka
Milá nevěsto, jestli ještě nemáš své vysněné šaty, zkus náš nový Salón Nobless. Jsme v Táboře a máme opravdu velký výběr ze 200 šatů. Většina modelů je nafocená na našem webu, tak si můžeš doma v klidu udělat předvýběr. Moc rádi Tě uvidíme i s Tvým doprovodem. Vždy je lepší se objednat, ale není to podmínkou. ;-) Návštěvu Salónu si můžeš naplánovat i na víkend. Těšíme se na Tebe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, vítám Vás na místě, kde na nic nebudete sama. Sdílením se člověk inspiruje a rozšiřuje obzory. Pro inspiraci mám připraveny pro nevěsty informace o snubních prstenech a hlavně materiálech. Vím co to je vybírat si z tolika možností, proto jsem vše co nevěsty zajímá shrnula v 7 krocích. Držím palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacka130 Zdravim, budu držet palce, aby svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. :-) Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?