Jsem tady nová - jitkabehava

Profilova fotka
Ahoj, já jsem Jitka. Přítel mne na naší dovolené požádal o ruku a tak se snažím zjistit co nejvíce informací o tom, co nás čeká a nemine :) Tento web mě zaujal ze všech "svatebních" nejvíce. Takže Ahooooj!
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkabehava Ahoj, vítám Tě :-) Čekají a neminou vás samé pěkné věci :) Gratuluju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milá nevěsto, jestli ještě nemáš své vysněné šaty, zkus náš nový Salón Nobless. Jsme v Táboře a máme opravdu velký výběr ze 200 šatů. Většina modelů je nafocená na našem webu, tak si můžeš doma v klidu udělat předvýběr. Fotky nijak neupravujeme a fotíme na "normálních" děvčatech a ženách - žádné modelky vel. 32-34! Moc rádi Tě uvidíme i s Tvým doprovodem. Vždy je lepší se objednat, ale není to podmínkou. Návštěvu Salónu si můžeš naplánovat i na víkend. Těšíme se na Tebe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkabehava Vítám tě a gratuluju :-) Pro začátek můžeš zkusit třeba tyto diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/misto-..., http://www.beremese.cz/diskuse/spolec..., http://www.beremese.cz/diskuse/kosmet..., http://www.beremese.cz/diskuse/kosmet...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, věřím, že na beremese najdeš spoustu nápadů, inspirace a rad pro Váš svatební den. Pro snubní prstýnky jsem pro budoucí nevěsty připravila také pár zajímavých rad o materiálech. Vítej a přeji ať je vše nej. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkabehava Zdravim, tak to gratulujeme. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
Profilova fotka
Vítejte, je to skvělý server se spoustu nápadů a rad, které Vám budou při plánování Vaší svatby určitě nápomocni. Kdybyste hledala šatičky pro dětské družičky, postačí se inspirovat u nás, s pozdravem Lucie Rybářová a Eva Štruplová - Ella fashion PS: Originalita a nízké ceny jsou šaty od Elly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?