Jsem tady nová - ji2llka

Profilova fotka
Ahoj, moje jméno je Jitka.:) je mi něco málo před 24mi lety. Můj přítel mě v lednu požádal o ruku takže moje vyzvídání ohledně svateb a příprav mě zavedlo až k jedné diskuzi o výpočtu data svatby.:) Strašně mě to zaujalo, datum ještě nemáme, stránku jsem si vytiskla a ztratila.:) takže jsem se sem vrátila opět a hledala jsem a hledala a nenašla, takže proto tu jsem abych se dopídila téhle informace.:) a taky zkušeností ostatních.:) ;-) Moc se těším na vlnu informací.:) :-) :-) :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@ji2llka Ahoj, vítám, tě, zkus tuto diskuzi :-) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/n...
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka : mockrát ti děkuji.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka Není zač, hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jednou děkuji, dle fotky soudím, že už máš po svatbě? Chtěla jsem tě poprosit zda by ses semnou nepodělila o tvé zkušenosti? Jinak taky přeji štěstí ve společném životě:))
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka Ještě jednou děkuji, dle fotky soudím, že už máš po svatbě? Chtěla jsem tě poprosit zda by ses semnou nepodělila o tvé zkušenosti? Jinak taky přeji štěstí ve společném životě)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka Děkuju za přání a ráda se s tebou podělím. Co konkrétně by tě zajímalo?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě asi úplně všechno:) třeba jaké jste měli na svatbě tradice? jestli jste nějaké chtěli dodržet? a jak to dopadlo?:) Já si ty tradice pořád tak pročítám, ta doba těch přezdobených svateb už je dávno asi pryč.:) ale líbí se mi kolony vyzdobených aut, rozbíjení talíře, krmení se polévkou.:) třeba až teď jsem objevila význam družiček.. Měli jste něco speciálního? nebo s něčím nějaké komplikace? doufám, že nejsem moc zvědavá.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka myslím že tady najdeš všechny informace a inspirace které hledáš a potřebuješ...je tady toho spousta na čtení ,koukání....najdeš tu vše! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blancina začínám se rozkoukávat.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka My jsme měli úplně klasickou svatbu, takže dlouhé bílé šaty s vlečkou a závoj. Večer před svatbou spal ženich u svých rodičů a přijel pro mě se všemi ostatními příbuznými druhý den. Byla jsem schovaná v ložnici a on znovu žádal o moji ruku. Na obřad jsme jeli v nazdobené koloně, já jsem měla na svém autě kytku. Na sobě samozřejmě něco starého, něco nového, něco půjčeného a něco modrého (podvazek ;-) ). Měli jsme tradiční obřad na zámku, vedl mě taťka a za družičku mi šla tříletá neteř. Po obřadě dostal ženich kouli na nohu a musel se vykoupit. Oběd jsme měli pouze s rodinou klasický servírovaný, před restaurací se rozbíjel talíř a dovnitř mě ženich nesl v náruči. Na přípitek (pronášel ho taťka) jsme měli martini dry s olivou, jako předkrm švýcarský salát se šunkou, hovězí vývar s játrovými knedlíčky (vzájemné krmení :-) ), vepřové medailónky na provensálském koření s kroketami a jako dezert klasický třípatrový svatební dort, který jsme krájeli společně. Odpoledne se konal raut, na který přišli i kamarádi, ale požadovali jsme společenský oděv. Absolvovali jsme první tanec i tanec s rodiči a proběhl i únos nevěsty :-) V šatech jsem zůstala až úplně do konce, nepřevlíkala jsem se. Se vším jsme byli nad míru spokojeni až na obsluhu. Nasadili totiž strategii "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, ale po nás potopa" :-| Naštěstí to nebylo tak hrozné, aby nám to zkazilo svatbu :-) Doufám, že jsem na nic nezapomněla, a kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej :-) Kdy a kde se budete brát vy?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ji2llka Jo ještě jsem zapomněla, že jsme hostům při odchodu dávali výslužky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,vítám tě tu a kdybys něco potřebovala, napiš! my se bereme 7.7.v zahradě zámku Lysice :-) už se nemůžu dočkat!!
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka To je tak krásný, nemůžu si pomoci..:) četla jsem to jako nějakou oblíbenou knížku. Svatba je opravdu tak kouzelná věc.:) Líbí se mi, jak jsi psala, že tě znova žádal o ruku, to je tak romantické.:) Unos nevěsty? to je super a jak to probíhalo?:))) znám to jen z filmů.:)) Měli jste jednu družičku? a házela kytičky? nebo rýži?:) no tříletá je prcek:)) to je krásný.:) A vy jste měli raut a oběd na stejném místě? Já jen nevím jak to spojit dohromady. My máme už konečně zamluvené místo na rozhledně na Dianě v Karlových Varech, zaujalo nás to nejvíc. teda nejvíc nás zaujala Hluboká nad Vltavou, ale dostat tam celou moji rodinu, nevím jak bych to zvládla.:) máme to 4 hodiny cesty.:D takže jsme volili něco poblíž a Diana se nám líbila nejvíc.:) ještě nemáme domluvené skoro nic jen termín a na schůzku, co a jak jdeme příští týden.Svatbu budeme mít 25.8.2012... Máme tam i obřad i hostinu, ale tři děti v kočárku.:) takže žádné dloué veselí. jednu dvouletou princeznu.. a my máme 6ti letého prcka, takže zamluveno máme do půlnoci, ale nevím jak to spíchnout.:) obřad bychom chtěli kolem oběda, po obřadu by zůstali jen nejbližší rodiče, babičky, svědci, segry a prave ze tam rovnou zustanou i kamaradi protoze jinak nevím kam bych je hnala.:) takže po obědě bude hned zábava taková odpolední, kvůli dětem.. a kdo jak dlouho vydrží.:) asi.. neumím si to představit.:)Ale chtěla bych to taky tak krásně romantické.:))) jeeee
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta Ahoj, já se taky těším ačkoliv nevím, jak to vše bude probíhat.:) a vy už máte vše připraveno?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka Ahoj, tak jsem tady taky nová :-) Žádost o ruku proběhla teda už skoro před dvěma lety, ale těhotná jsem se vdávat nechtěla ;-) Rozhodli jsme se před týdnem a svatba bude taky 25.8. :-D Zatím máme domluvený jen obřad, kapelu a místo pro svatební veselí. Ještě sháním nějakého super fotografa. Měla jsem vyhlédnutou jednu fotografku, ale už má obsazeno :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@mirri1 Ahoj.:) Tomu rozumím, jako těhotná by sis to neužila tak jako teď.:) já až budu těhotná budu mít 100 kilo (bezesrandy) mám to v předpokladech.:) moje ségra i moje mamča nabraly 20 a já mám necelých 80… no a chtěla bych mít pěknou vzpomínku na svatbu…:D Ale je fajn, že jste měli tolik času na rozmyšlenou.:) my to víme od ledna.:)) a máme jen místo pro všechno a datum a fotografy zatím dva tak uvidime.:)
Odpovědět
Ahoj, já jsem tu pro změnu dnes taky poprvé :o) zasnoubený jsme už dloooouuuho, ale včera si to přítel ještě zopakoval :o) nemáme domluveno vůbec nic, akorát jsme se domluvili na datumu (11.8.12), ale ten byl jasný hned (protože 11. se vdávala moje babička, mamka i teta :o) tak nevím, čím začít, domluvit místo a restauraci a zamluvit to tam, to asi jako první ne? Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hojchna matrika + místo obřadu + hostiny ;) jelikož mít domluveno všechno, amtriku odkládat a pak zjistit že volno není je na prd :) pak byste museli jedině přes nějkou církev :) jinak když budeš mít už zajištěný termín pevně tak se doporučuje fotograf, kapela/DJ, jelikož ti nejlepší jsou třeba i rok předem zamlouvaní :) ale je to celkem vaše věc co kdy zařídíte :) my během 3dní (so - po) zajistili šaty pro mě, místo obřadu a hostiny a tu matriku, v tomhle pořadí :-D a teď jsem celkem klidná :) poohlížím se po DJ na hostinu, houslistovi k obřadu a fotit nás snad bude přitelovo kamarádka :)
Odpovědět
Profilova fotka
vítej, nevěsto! Je toho opravdu spousta k zařizování, i když se to nezdá. Záleží jen a jen na Tobě, jak si to naplánuješ, muži se do toho velice neangažují, takže si to užívej :-) já vcelku rychle vykoumala, co se mi líbí a co pro nás není. Bereme se 14.7.2012 na kolonádě v Jeseníku-Lázních a už se těším jako malá princeznička :-) kdyby cokoliv, piš, proberem to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka No my jsme to celou dobu neřešili a říkali jsme si až budou malýmu aspoň dva :-) Ale teď byl u nás svatební veletrh, tak jsem se tam šla podívat a ještě jsem zjistila, že se mi vdává v červenci kamadád a v srpnu kolegyně, tak jsme se do toho taky pustili ;-) Během dvou dnů jsem obvolala místo hostiny, kapelu a obřad, A teď ještě ty šaty, to bude ale asi oříšek :-D jo jinak já jsem šla rodi s 85 kily, přibrat 25 bylo jako nic ;-) Ale už je to naštěstí dole a skoro samo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka my už máme asi vše hotové,máme místo hostiny,kameru,fotografa,rozeslané oznámení,objednané prstýnky,kadeřnici,kosmetičku,kosmetičku, ženich má domluvený frak, já mám vybrané šaty a nechám si je tak za měsíc ušít. Pak budeme domlouvat cukroví a kytky a je to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mirri1 No tak to jsi dobrá, za dva dny toho tolik zařídit.:)my jsme nějací pomalí.:) ale nám už chybí jen ta schůzka na té naší rozhledně a pak už budem taky vědět co a jak..:) snad...:) s 85 kily.:) to je neco jak moje segra... takze to bych brala taky.:) ale to bych musela pribrat 7 kilo..:D a to mi asi nepujde.:))) takze ja budu rodit se 100 kily.:) a doufám, že dolů sleze teba třicet a úplně samo.:D:D:D ale miminko až po svatbě.:) hihih radši..
Odpovědět
Profilova fotka
@zoriazz Ahoj.:) trochu jsi mě vyděsila.:) já vím je toho určitě spousty a je fakt že muj milý se do toho moc neangažuje.:) ale zase nám dělá krásné svatební stránky.:))) my jdeme příští týden na schůzku ohledně svatby a taky na matriku a taky na šaty takže příští týden zcela zasvědcen svatbě.:D a oznámeni už jste taky posílali?:)) to je totiž věc, přítel tvrdí, že je moc brzy a já si zas říkám, že čím dřív tím líp:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka oznámení - na to nespěchej. Stačí dva měsíce předem, já teda rodině řekla datum předem, ať s tím počítají, protože 14.7. - to je úplně dovolenkový čas. Hlavně no stress, hele se šatama budeš oproti mě napřed, i když já je mám teoreticky vybrané, v salonu je na mě mají, takže jen si je zkusit :D mě taky občas děsí nevěsty, které se vdávají později než já a mají všechno zařízené. Pořád je to ještě pro mě 149 dní, jak to tady odpočítává, chacha :D hlavně, aby vás to bavilo, a abyste se těšili na život v manželství. To je nejdůležitější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ji2llka Děkuju :-) Ale znovu o mou ruku nežádal mě, ale moji mamku :-) Já jsem byla zavřená v ložnici a asi u toho bylo dost veselo, protože ke mně doléhaly salvy smíchu :-) Na únosu se domluvili moji mužští příbuzní s ženichovou sestrou. V restauraci si zjistili nejvhodnější "úkryt", který sdělili ženichově sestře, aby mě vůbec někdy našel (Praha je velká :-D ). Pak se ke mně přitočil jeden bratranec, že by mě chtěli unést, ale to zrvona dorazily kamarádky, které si se mnou chtěly připít, takže pak jsem za ním šla, že už můžou. Rychle mě nacpali do auta (to bylo fakt hodně akční 8-) ) a jeli jsme. Jenže jak se tam nikdo z nás nevyznal, tak jsme zabloudili až do průmyslové zóny a musela jsem se ptát na cestu, kolemjdoucí docela koukali :-D V "úkrytu" byli nadšení a hned nalívali dvojité panáky :-) O tom, co se mezitím dělo na hostině, se zprávy rozcházejí. Ženich a jeho příbuzní a kamarádi tvrdí, že mě prý začal hledat hned, moji příbuzní a kamarádi tvrdí opak :-D Každopádně ženichova sestra prý dost dlouho mlžila a musel ji uplatit nějakými flaškami, aby prozradila, kde jsem :-) Pak přijel, zaplatil výkupné a vysvobodil mě :-) Celá akce od mého odjezdu po příjezd trvala hodinu. Družičku jsem měla jen jednu a neházela nic, protože se to tam nesmělo, ale měla zmenšeninu mé svatební kytice. Jinak obřad jsme měli na zámku a hostina probíhala v bývalé zámecké konírně, takže vše na jednom místě :-) A protože všichni naši kamarádi jsou z Prahy, jeli se po obřadě domů naobědvat (nebo já nevím co všechno ;-) ) a odpoledne přijeli na raut. Všichni si to moc pochvalovali, že se nemuselo nikam přejíždět. Jinak jsme na svatbě měli spoustu dětí od dvou měsíců do 14 let, ta nejmladší absolvovala vše od obřadu až do večera, hodně dětí bylo v kočárku, ale žádný problém. Rodinám s těmi nejmladšími jsme zajistili ubytování v místě, aby právě nemuseli brzy odjet, takže jsme se vůbec nemuseli omezovat a slavili jsme až do dvou do rána :-) Ale nějak mě zmátl ten váš "6letý prcek", když o něco později píšeš, že "až budeš těhotná"... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, také se k vám přidám. Bereme se 11.8. a teda zatím taky nic nemám. Jak čtu, tak jste vážně rychlí... ;-( to mi pořád všichni říkaj, jak máme čas a ono ne, takže zítra jdeme na matriku a pak hurá na skoušení šatů, jenže to moc nejde, mám 3měs. princeznu a 3 letýho klučinu a musím sehnat hlídání..Fotograf, hudba, místo, hostina ,jéje, musím začít :-D =-) taky jsme to pořád odkládali, jedno dítě, měla být svatba, zjistila jsem, že jsem těhotná, tak se posunula o rok a teď už jsme si řekli, že už je na čase po 6 letech...
Odpovědět
Profilova fotka
To my právě chceme taky ubytování pro prcky, aby s něma nikdo nemusel odjíždět..
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka to je tak krásně romantické.:))) jsem zvedava jak ta nase svatba bude probíhat, nevím nějak to letí a vubec nevim co s tim.:)))) hehe.. tenhle tyden jsme meli jit zarizovat, ale ja dostala anginu to je k nastvani... takze se to odklada a ja z toho jsem nervozní.:D no my to proste jeste nemame uplne vymyslene nakonec to bude asi jeste jinak nez jsme puvodne mysleli, ale cekame na tu nasi prvni schuzku na Diane.:) Muj pritel ma syna..:) já ho akorat vyvdam?:))) nebo jak se to rika.:) ale bydli u nas a starame se o nej uz cca tri roky.:) je jako muj.:) ale tehotna jsem jeste nebyla.:) i kdyz kdyz jsme na dovolene.:)))) tak ja v plavkach vypadam jak po detech.:D takze je to v poradku vypada jak muj.:) i kdyz mi samosebou neni vubec podobny.:))) hihi
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?