Jsem tady nová - jeyjey

ahoj holky, o této stránce jsem se dozvěděla od kamarádky, která se v loňském roce vdávala, že tu našla spoustu užitečných rad. Jinak něco malinko o mě :) je mi 26 let a přítel mě po šesti letech požádal o ruku :) jupíííííííííííííííííí . Jinak jsem blíženec, takže miluji lidi, zábavu atd. a trochu jsem i třešdidlo, takže doufám, že svatba bude plná zábavy a pohody. Jinak ráda bych se seznámila i s ostatními dívkami či ženami co se budou vdávat a jsou z Plzně a v okolí. Já osobně nejsem moc dobrá plánovačka, baví mě to chvíli a pak se musím vrhnout na něco jiného - no prostě typiš blíženec :), Co jsem do dnešní doby zvládla - to je domluvení termínu a místa svatby. Ale na druhou stranu, času je dosti do června 2013. Jinak čekám jakéliv rady, ale i seznámení atd. Krásný den i večer vždy měj a hlavně s úsměvem
Odpovědět
ahoj, a máš už vybraté šaty? A kytičku? Alebo ešte len plánuješ?
Odpovědět
Ahoj zatím nemám nic vybraného, jenom plánuji, říkám si že do června mám času dost. Vybrali jsme teda s přítelem termín a místo svatby. Na šaty se chci vrhnout někdy v říjnu s kamarádkou.
Odpovědět
@vilalucy Ahoj zatím nemám nic vybraného, jenom plánuji, říkám si že do června mám času dost. Vybrali jsme teda s přítelem termín a místo svatby. Na šaty se chci vrhnout někdy v říjnu s kamarádkou. A co ty, plánuješ a nebo už máš po plánech?
Odpovědět
@jeyjey ja to už mám šťastne za sebou ale teraz v sobotu sme absolvovali svadbu našej neterky a spolu s Ňou som vyberala aj šaty, robila komplet výzdobu aj kyticu, aj látkovú ako mám vo fotoblogu.Hodím tam ešte nové fotky zo svadby :-) Tak som plná dojmov i skúseností.
Odpovědět
@vilalucy dívala jsem se na fotky a jsou krásné, a i ta kytice je zajímavá. Jinak pokud tam budeš mít nějaké fotky ráda se podívám
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?