Jsem tady nová - j_mary

Ahoj, jsem z Hradce Králové a s přítelem jsme se čerstvě zasnoubili po dlouholeté známosti. Svatbu budeme plánovat na červenec 2014. Zatím bohužel nemám představu kde bychom chtěli mít obřad ani následnou hostinu s rodinou a párty s kamarády. Za každý tip budu ráda :o) Co se týká obřadu, uvažovala jsem o Muzeu či Jiráskových sadech, ale nemám s tím zkušenost, takže pokud někdo z vás ano, budu ráda za informace a hodnocení :o) Popřípadě pokud víte o lepším místě v HK, tak sem s ním :o) Odpolední či večerní párty s kamarády jsme si představovali v nějaké pronajaté hájence či chatě, kam si budeme moct dovézt svoje jídlo a pití, rádi bychom ugrilovali nějaké prasátko. Ale o žádných prostorách v HK či okolí bohužel nevíme, takže kdybyste mi dokázali poradit, budu velice ráda, každý tip se cení :o) Přeji příjemné plánování a mějte se všichni krásně. :o)
Odpovědět
Vítej. :) Tady najdeš stovky inspirací. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. V HK je také pěkné oddací místo v Domě u Špuláků, ale spíš pro menší svatbu. To by vám určitě řekli na matrice. Krásný je kostel Nanebevzetí Panny Marie, ale samozřejmě to jen v případě církevního obřadu, který asi neplánujete :-) A po obřadu na focení portrétů jsou pěkné terasovité zahrady pod náměstím. Nevím, jak se jmenují, ale vy určitě víte, co myslím :-) Dají se využít schodiště ke společným fotkám, jsou tam fontánky a pěkně upravená zeleň. A kdybyste sháněli fotografa, tak mrkněte na můj profil, nebo webovky, jsme z Pardubic :-) Mějte se krásně a přeji příjemné přípravy. Petra Lončáková
Odpovědět
@atelier_petra Dobrý den, děkuji za tip, určitě se juknu na Váš profil. Svatbu neplánujeme církevní, takže kostel je pasé. Terasy by se mi na focení líbilo, uvažovala jsem o nich, stejně tak Jiráskovy sady jsou krásné :-) Děkuji a přeji příjemný den.
Odpovědět
Profilova fotka
@j_mary Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte. Jsem z Pardubic Také nás najdete i na FB.
Odpovědět
Profilova fotka
@j_mary Hodně štěstí při přípravě.
Odpovědět
Profilova fotka
@j_mary Ahoj, gratuluju k zasnoubení a přeju příjemné svatební přípravy :-)
Odpovědět
@jana_dovolenasnu Děkuji :o)
Odpovědět
@pet23 Děkuji :o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?