Jsem tady nová - gramiska

Ahoj holky,jmenuji se Miška-Michaela a je mi 25 let a přítel mě požádál tento týden o ruku tak koumu a prouzdám po internetu.. :-D tyto stránky mi doporučila kamarádka tak doufám že tu najdu odpovědi na mé otázky a třebas i něco víc.. no ale abych se tedy předstveila tak něco malo o mě.. s přítelem jsme spolu 3 a 3 roky spolu v podstatě i bylíme a je nám 25 let.. Zároveň se i snažíme o miminko,moc bychom si ho přála už mám zasebou dvě těhotenství,ale obě bohužel zkončily špatně..=( momentálně se léčím a za 14dní-měsíc bychom měli zase dostat zelenou snažení.. proto zatím ani nemá představu o datumu,protože se všechno bude točit zdali se mimi povede nebo ne.. Ondra-přítel,momentálně tedy už snoubenec(nemohu si na to oslovení zvyknout) by chtěl větší svadbu,ale já bych nejraději jen my dva a svědkové,leč pohádkovské šaty si přeji obléci jako každá druhá.. ale na tomhle se nemůžeme domluvit a abych řekla prvdu jde mi o finance,raději bych penízky dala za výbavičku než utratila spousta penízů za pohádkovou svadbu.. :-N Nu a to je odemně asi vše,budu ráda když mi tu někdo napíše a se vším poradí a pomůže.. :-N mějte se krásně..pa pa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Míšo, za sebe Ti přeji hlavně zdravíčko a aby se vydařilo početí miminka a hlavně vše dobře dopadlo! Svatba je až na druhém místě :-) Každopádně pokud se pustíte do příprav, tady najdeš spoustu inspirací i informací a užívej klidné plánování :-)
Odpovědět
Moc děkuji,ano je prvda že svadba je teď tak trošku na druhém místě,ale i tak se ze zásnub mc raduji a těším se až se provdám za muže který je pro mě naprosto vším.. :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to je skvělá optimistická nálada, která zcela určitě přispěje ke zdárným koncům :-) Užívej si zasnoubení, plánování, nakupování a výběr prstýnků. Jsou to pro nevěsty krásné chvíle a svatba je vrcholem příprav, kdy si každá nevěsta připadá jak princezna.
Odpovědět
to si někdy připadám i bez toho ani ž bych byla nevěsta,fakt mám poklada..=) Nicméně zvažujeme i variantu že bychom se vzaly na úřadě,takže tam moc zařizování nejní.. ;-) no uvidíme,hllavně tedy finančně,nechcem do toho dávat moc peněz,raději je skrblíme pro miminko..=) takže uvidíme,uvidíme..=) jsem sem se přihlásila a uplně mě to upřímně vylekalo kolik toho je třeba na takové svadbě mít.tímhle všim jsem nepoblíbená a ani nevím kde začít.. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Takže hlavně: zařídit termín na matrice a místo obřadu. Dále místo na hostinu no a pak fotografa :-) A když budeš mít tyhle tři základní věci zařízený, všechno ostatní se doladí postupně :-) A pokud budeš mít čas, chuť a náladu, mrkni ke mně na web, odkaz dole pod textem a pokud by se Ti moje práce líbila, ráda Ti budu svatební fotografkou :-) Mimochodem-pohádkové šaty si nenech nikým vzít, v ten den se přeci musíš cítit jako princezna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?