Jsem tady nová - felineli

Všechny zdravím, Jmenuji se Alexandra a můj milovaný nastávající Michal. Jsme oba mladí, mě bude 21, a jemu je 22. Bydlíme spolu něco přes dva roky a rozhodli jsme se to zpečetit, jelikož si stejně plánujeme společnou budoucnost a pár těžkých období jsme společně přežili. Jsem cizinka s trvalým bydlištěm a on Čech. Proto to bude také hodně vyřizování. Vůbec nevím z čeho začít, svatba by se měla konat nějak na konci jara-léto, ale místo vybrané prozatím nemáme. Myslím si že na hodně věcí budu sama, jelikož blízcí moc čas nemají a zase jen tak někoho s sebou taky nechci aby pak nebyli různé řeči. Co myslíte, jelikož jsem malá a drobná s velikostí 34, budou problémy se šaty ? Mám představu o krajce , elegantní a romantický styl :) poradíte někdo něco ? Okolí Praha. Doufám že se mi tu bude líbit, předem děkuji moc a přeji krásný den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, fotila jsem plno nevěst velikosti 34 a jsou jak Popelky. Krásné šaty mají ve svatebním saloně v Buštěhradu nebo v Lidicích - cca 10 km za Prahou směr Kladno a v Kladně. A s věkem bych si nedělala starost, vdávala jsem se ve 20 a nelituji toho. :-) Asi bych začala tím, kde se chci vdávat, došla si tam na matriku a poohlédla po místu na hostinu, atraktivní místa se již nyní rezervují. Na matrice poradí s "papíry" , se šaty poradí kamarádka, myslím, že to zase tak složité nebude. Hodně věcí poradí a nabídnou v salonu, některé zařídí i výzdobu restaurace. Pár tipů na svatbu je na mých web. stránkách
Odpovědět
děkuji moc za radu, do Kladna jezdíme pravidelně, určitě si to tam projdu :-) Doufám že si nějaké vysněné najdu. Místo hledám hledám hledám, hodně nápadů ale rozhodnout se zatím nemohu. Moc se na vše těším !! x-) Na stránky se určitě podívám, děkuju
Odpovědět
@felineli Vítej! Přeji ti příjemné přípravy na svatbu. Co se týká velikosti svatebních šatů 34, tak v této velikosti jsou šaty k dostání (šaty bývají na zadním díle řešeny na zip, nebo na šněrování - v tomto případě lze pak velikost doupravit přímo na postavu). Jinak je také možnost ušití šatů na míru. Koukni se do mého albíčka pro insipraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k zasnoubení :) 34 je velikost, které bude slušet skoro každý styl šatů a my těch romantických a něžných máme spoustu. Sídlíme v centru Prahy, na Vinohradech, určitě k nám zavítejte! :)
Odpovědět
děkuji moc, jsem z Prahy tak se určitě podívám :) Ty na obrázku jsou překrásné :) Ani nevíte jak se mi ulevilo, většinou co projíždím internetové stránky , tak právě velikost 34 moc nenabízejí. Tak ještě jednou všem děkuji za uklidnění a přeji krásný zbytek dne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@felineli Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?