Jsem tady nová - ewon

Profilova fotka
Ahojky, jmenuji se Eva. O beremese.cz mi řekla ne jedna kamarádka a tak jsem se odhodlala i zaregistrovat. Na Štedrý den tomu byl rok co jsme s přítelem zasnoubení, ale rok 2012 byl pro mě dost náročný vzhledem k diplomové práci a státnicím, že jsme svatbu neřešili a tak jsme se před Vánocema domluvili a teď mezi svátky to oznámili rodině, že v létě bude svatba. ;-) Svatbu plánujeme na 27.7.2013. Máme zamluveného fotografa a hostinu a ještě řešíme kde obřad. Zda zámek Slatiňany, kde bude v létě plno lidí a fotograf nám to trošku rozmlouvá ze zkušeností, nebo zámeček Klokoče a nebo novodobou kapličku sv. Zdislavy ve Studnicích, kterou navrhli rodiče z obou stran nezávisle na sobě. Z kaplička je to na hostinu nejblíže, ostatní je vzdálenost od místa bydliště tak 30 km a na hostinu tak také kolem 30km. A protože si beru muzikanta, tak máme slíbené živé famfáry a určitě nás překvapí i celá dechová kapela něčím, tak ta kaplička by byla asi v tomto případě nejvhodnější. A co se týče šatů, tak se rozhoduji zda půjčit, nebo koupit. Uvažovala jsem, že bych si je ušila, ale to prý přináší smůlu a s ostatníma přípravama budu mít o zábavu určitě postaráno. :-) Tak snad se nám ten náš den s velkým S vydaří! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewon Ahoj Evo, vítej mezi námi na BS! :-) Plánování už se ti pomalu rozjelo, takže budu držet, aby vše dopadlo na 1* Do léta je ještě opravdu času dost a vše se určitě velmi dobře zvládne a zorganizuje, no a k tomu všemu ti rády všechny dopomůžeme - radou, tipem, zkušeností :-) Doufám, že se ti tady bude líbit a že zde najdeš odpověď na každou svou otázku... Pěkný den a kdyby cokoli, ozvi se mi. J.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@ewon Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a ať vše naplánujete dle Vašich představ.jsem z Pardubic a mohu Vám nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to Vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?