Jsem tady nová - evule156

Profilova fotka
Dobrý den, jsem tady nová. Budeme se s přítelem brát v červenci. Mohla bych Vás holky poprosit, zda si myslite jestlo může být hostina na zahradě?? Nebo je lepší sál?? díky Evule
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já si myslím, že hostina je lepší v uzavřené místnosti-přeci jen nikdy nevíš, jaké bude počasí..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem chtěla mít hostinu v nějakým větším sálu, ale tady na strakonicku toho moc není... tedy pár jo, ale ty vypadají strašně, takže by to na fotkách nebylo hezké... nakonec to máme v jedné restauraci... moc z toho nadšená nejsem, ale není z čeho vybírat... :-( na zahradě by to bylo hezké, ale co když bude pršet? máte se kam schovat? měli jsme taky jedno místo restaurace a dvůr... no krása, ale horší by bylo, když by začalo pršet, restaurace nebyla zas tak velká na tolik lidí a venku by měla kapela asi strach... ale mě by se to klidně líbilo venku... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evule156 Myslím, že na zahradě je to perfektní, ségra to měla - ale určitě musíš mít v záloze i "vnitřní" variantu kdyby na to nebylo počasí. Takže jedině někde, kde si můžeš předem zamluvit obě možnosti a oni ti to pak udělají podle počasí vevnitř nebo venku. Anebo, pokud to uvažuješ doma apod., tak abyste se do přilehlého stavení případně všichni vešli. Menší přeháňka se dá řešit párty stanama, ale pokud uvidíš, že už tři dny leje, tak to budeš muset řešit jinak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít hostinu v restauraci a pak se přesunujeme do táborového areálu a tam budeme na fotbalovém hřišťátku. Počasí (v červnu) jsem se také bála, tak jsem si domluvila, že vypůjčíme obrovský párty stan 5x12m. Bude nás cca 80, ale lidi se různě roztrousí a myslím, že to bude fajn :) Rozhodně mi přijde venkovní varianta lepší jak uvnitř. Mám ráda přírodu a zelenou trávu a open-air akce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, děkuji za názor., přemýšlím pořád, protože mi jde i o to ať máme hezké fotky, jsem říkala,že na zahradě můžu mít akci kdykoliv x-) ale v tom sale je to přece jiné a lidi budou pařit třeba i déle na té zahradě se i vlétě ochladí a nebudeme moci třeba do 2 3 hodin rána pařit :-p , a právě to počasí mne děsí, každopádně ta\ké budu mít v záloze Stan od hasičů. A přírodu mám také ráda, chtěla jsem mít aspon obřad venku, ale sešlo z teho k vůli počasí a hudbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evule156 ahoj, vitaj na nasej stranke :-) skus sa pozriet aj do tychto tem : http://www.beremese.cz/diskuse/tema/c... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/o... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/forum/tema/gri... http://www.beremese.cz/forum/tema/rau... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?