Jsem tady nová - evik_veselka

Ahoj všem! Minulý čtvrtek mě přítel požádal o ruku. Jsem z toho trochu vedle, protože po 9 letech jsem už to ani nečekala :-) Trochu se bojím, co všechno je třeba zařídit ... Termín svatby zatím ještě nemáme, ale holky poraďte mi, kolik času je třeba na přípravy? Vůbec se tu zatím neorientuji. Mějte hezký den!
Odpovědět
Profilova fotka
@evik_veselka ahojky, jak se rika "kdo si pocka, ten se docka", tak gratuluji :) cas na pripravu je podle me hodne individualni, zalezi na miste, kde by clovek chtel mit obrad, do jak moc velkych detailu chce mit vse pripraveno a naopak jak moc je vytizenej napr. pracovne :) my na to mame pul roku a kousicek, ale verim ze se vsechno zvladne, i kdyz vetsina veci bude organizovana na dalku nebo pres "prostredniky" :D tak hodne stesticka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evik_veselka Ahojky, vítej mezi námi! :-) Určitě tady najdeš spoustu rad a inspirace. Doporučuju ti tuto diskuzi: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k... Kdybys chtěla třeba s něčím poradit, klidně mi napiš interní poštou. I tobě hezký zbytek dne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evik_veselka Ahojky, také tě vítám na BS mezi námi. Doufám, že se ti u nás bude líbit a najdeš vše, co hledáš ;-) Moc gratuluji k zasnoubení a držím palce, ať se vše naplánuje a klapne podle představ! Měj se fajn :-)
Odpovědět
Děkuji, je to tady super, ale návykové :-) Mnoho inspirace a nápadů, až mě z toho přecházejí oči.
Odpovědět
@lostakova Ahoj, tak už jsem tady pro rady :-) Plánujeme mít svatbu na velmi neobvyklém místě, ale už jsem tam volala a jde to :-) Ale potřebovala bych poradit... bude to v přírodě, okres Beroun, ale potřebovala bych nějakou agenturu, která by mi tam udělala dekoraci (svatební obouk, koberec, stoleček, pár židlí pro nejbližší příbuzné). Zkrátka, aby tam přijeli, postavili to a pak zas odjeli. (bude tam pouze obřad a na hostinu se přesouváme zpět do Prahy) Dělá se vůbec něco takového a když, tak jak hledat? Děkuji za rady a hezký den. Eva
Odpovědět
Profilova fotka
@evik_veselka Ahojky myslím si,že takovou službu ti udělá kterákoliv svatební agentura.... ;-) V Praze jich máte dost,takže určitě nějakou najdeš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evik_veselka Osobně ti mohu doporučit agenturu www tečka fajnsvatba tečka cz, mám s ní zkušenost. Tohle by ti měla umět zařídit opravdu každá svatební agentura. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?