Jsem tady nová - elis1982

Profilova fotka
Ahojky Holky.Jsem tu nová.Vdávám se 7.06.2014 a mám svatby plnou hlavu,tak se s vámi chci poradit a popřípadě ráda přijmu jakékoliv rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Budu ráda,když mi sem něco přispějete.Nejsem schopna si koupit nějaký deníček,do kterého bych si zapisovala,co vše je potřeba zařídit.Zítra jdeme zamlouvat místo na hostinu a mám z toho hrůzu už ted,že mi to nevyjde,ale tak snad to bude ok a vše klapne,v úterý jedu na šaty takže jsem docela nervozní jestli si vyberu ty pravé pro mě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v prvním případě je nejlepší sednout si s přítelem a sestavit si takový malý plán představ, jak by vaše svatba měla vypadat - svatba občanská či církevní - datum a místo - kolik chcete pozvat lidí, každý ať si napíše vlastní seznam a pak ho nějak sklubte dohromady - místo hostiny - barva svatby a představy o ní Sestavte si přibližný rozpočet a domluvte se kolik byste chtěli do svatby investovat, či zda vám nepřispějí např.rodiče Od data se odvíjí skoro vše. Až ho budete znát, můžete si zařídit kameramana, fotografa, zamluvit místo hostiny, cukrářku, floristku, kadeřnici a vizážistku atd. Prstýnky si vybírejte a zamluvte nejdéle dva měsíce před svatbou, výroba trvá cca měsíc a ať máte nějakou rezervu, kdyby někomu z vás neseděl. Zamluvte si také conejdříve svatební oznámení. Poohlídněte se po šatech a po obleku pro ženicha. To je tak nejzákladnější co na svatbu potřebujete :-) Koukněte sem http://www.beremese.cz/catalog/vendor... je to výtah z mého deníku, který mám na prodej i v el.podobě. Najdete zde seznam, co vše zařídit, třeba vám to pomůže. Koukněte i do mého fotoblogu pro inspiraci :-) Kdyby jste si nevěděla s něčím rady, ozvěte se, pokud to bude v mých silách, pomůžu
Odpovědět
Profilova fotka
@elis1982 Držím palečky ať najdeš co nejvíce inspirace.
Odpovědět
@elis1982 vždyť máš ten svatební diář, ne? tam je popsané, co je třeba zařídit, stejně tak jako tady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dělám svatební videa a jezdíme po celé čr.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem eshopu seženete vše od polštářků na prstýnky, vývazky, podvazky, dekorace na auto, materiál na výzdobu a mnoho dalšího. Svatební oznámení, jmenovky, dekorace na auta děláme individuálně na přání zákazníka. Najdete u nás nějaké inspirace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diař je na prd veru:-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?