Jsem tady nová - elennn

Ahoj všem tady, zavítala jsem na tyto stránky samozřejmě protože plánuji svatbu :-) Bude 27.7.2013 ve 12.hod. Ale mám problém Já chci svatbu s rodiči a přáteli dohromady i s 13 dětmi max.40. A potom jen tak doma grilovat a popíjet (zkrátka normální posezení) nic okázalého. Přítel, se chce vzít jen se svědky a až poté navečer pozvat ostatní :-| a navíc to nechce u nás doma, ale na zahradě u jeho rodičů. Je to blíž a aby u nás na vesnici nikdo nevěděl,že se bereme. Bydlíme tady dva roky a všichni předpokládají, že manželé jsme, když máme 3 děti. Prostě jsme se svatbou nespěchali staršímu synovi bylo už šest, stavěli jsme dům a nějak to uteklo a loni se nám narodili dvojčátka(3m) , tak jsme naznali, že by to bylo už na místě :-) A přítel se nechce fotit a nechce zdobit auta... ]-( Bože,co mám dělat??? Poradíte jak udělat kompromis??? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elennn Ahoj Ellen, vítám tě mezi námi na BS a gratuluji k plánování svatby :) Určitě se vám svatba podaří naplánovat a uspořádat tak, abyste byli vy oba spokojeni. Myslím ( sama za sebe), že je fajn mít nějakou vzpomínkovou fotku na tak hezký den. O to více, když už máte tři krásné dětičky ;-) Držím palce, ať kompromisy projdou a svatba vyjde na 1*! J.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak přijeďte k nám a všichni budete jako doma, ale na neutrální půdě :-) . Tak to byl jen nesmělý pokus o vtip. Myslím si, že když už máte 3 děti, postavili dům, tak nejste mladí a nerozvážní a ledacos vydržíte. Záleží na tom jak berete rodiče, já si myslím, že rodiče by na svatbě neměli chybět a přátelé s dětmi se vždy na svatbu těší. Kolik je v životě událostí, kdy se společně scházíme? Mnoho jich není a je škoda svatbu, jako příjemnou událost vynechat. Co se týká toho, zda v obci vědí, nebo nevědí že se berete je jedno, protože se to stejně dozví a bude to šuškanda - vždyť jsme v Čechách, že? :-) . Nevím jaké máte v oblasti zvyklosti, ale asi bych to spíš posunul trochu do humoru a lidi to přijmou. A i kdyby ne, tak vy žijete svůj život a ne na jejich zodpovědnost :-). Auta zdobit nemusíte, ale nemít fotografie? Co nám zbude pro naše vzpomínky a vzpomínky našich dětí? Fotografie by být měly.
Odpovědět
Profilova fotka
@elennn Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace k plánované svatbě. :-) Někdy je to opravdu složité, ale všem vyhovět nejde ... Měl by to být hlavně zážitek pro Vás jako pár, Vy byste si svou svatbu měli nejvíc užít. Zkuste vymyslet nějaký kompromis nebo třeba zmiňovanou neutrální půdu. A co se týče fotografií, většině ženichů se do nich moc nechce, ale pak jsou rádi, že je mají. Vás jako nevěstu by to navíc určitě mrzelo, tak ať se pro Vás ženich překoná. :-) Budete-li hledat fotografa, můžete se podívat na některé moje práce na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měli zájem, neváhejte mě zkontaktovat, určitě se domluvíme. :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?