Jsem tady nová - efca23

Ahoj, jsem hrdou maminkou 4-leteho syna, jehoz tatinek mne vloni na podzim romanticky pozadal o ruku. Ted jsme trochu zaskoceni tim, ze bychom meli take po zasnubach usporadat i svatbu ;-) po jistem vahani jsme se rozhodli celou vec neodkladat, a tudiz se planujeme brat v zari tohoto roku. Kdyz si to spravne sectu, tak zbyvaji 3 mesice a my jsme jen na pocatku planovani! Abych to jeste zjednodusila, vymyslela jsem si prvorepublikovou tematiku... Zkratka a dobre, budu moc rada za jakekoliv tipy na vhodne saty, misto hostiny a dekoraci. Predem dekuji vsem ochotnym dusim!
Odpovědět
Profilova fotka
Blahopřejeme k rozhodnutí! Jsme Salón Nobless z Tábora a máme 200 svatebních šatů. Kromě nevěsty rády oblečeme i ostatní svatební hosty, kteří budou vybírat z 500 modelů společenského oblečení. Můžete přijet i o víkendu. Koukněte na náš web :-) A přejeme šťastnou ruku při výběru vysněných šatů!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nevěsto, gratuluji k zasnoubení :-) Kde máte v plánu Vaši svatbu uspořádat? Mohla bych nějaké doporučení ohledně hostiny. Dále já osobně mohu nabídnout své fotoslužby, tak pokud budete mít čas, chuť a náladu, mrkněte ke mně na web :-) Dále mohu zajistit hudbu i kameru :-) a v neposlední řadě i vizážistku :-)
Odpovědět
Mile damy, dekuji za Vase nabidky, kdyz budeme mit vybrane misto (Praha a okoli), idealne se zahradou ci v prirode, pak se zacnu ohlizet po satech a doprovodnich sluzbach, kazdopadne si rada prohlednu vase stranky.
Odpovědět
Profilova fotka
@efca23 Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve FULL HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a ceny máme přijatelné, mohu také zajistit za dobré peníze i fotografa a na větší vzdálenosti jezdíme jedním autem. Prosím koukněte na naše ukázky a informace na našem webu. Pokud budete mít zájem, prosím kontaktujte Nás co nejdříve, data se rychle plní ! s pozdravem Miroslav Bajer,
Odpovědět
Profilova fotka
Vítejte, je to skvělý server se spoustu nápadů a rad, které Vám budou při plánování Vaší svatby určitě nápomocni. Kdybyste hledala šatičky pro dětské družičky, postačí se inspirovat u nás, s pozdravem Lucie Rybářová a Eva Štruplová - Ella fashion PS: Originalita a nízké ceny jsou šaty od Elly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?