Jsem tady nová - desiree_b

Zdravím všechny nevěsty :) Původně jsem se ani nechtěla registrovat, ale nakonec jsem názor změnila. Jsem o něco starší nevěsta než většina z vás a nebude to ani moje první svatba. Představu o naší svatbě už máme, jen nevím co si obléct, takže hledám inspiraci zde :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla možnosti focení Vaší svatby - máme ještě spoustu volných termínů, vymyslíme s Vámi na míru dle Vaší představy a možností cokoliv♥ Těšíme se na případnou spolupráci, Rosalie, Grafiweb. 603 271 489/grafiweb.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, a já bych Vám rád zase nabídl natáčení svatebního dne. Více mám na webu. Děláme kvalitně a za dobré ceny. zdraví Bajer video :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud zrovna řešíte svatební výzdobu, mrkněte na naši nabídku na odkazu níže. Specializujeme se na potahy na židle, máme 13 druhů potahů na všechny druhy židlí v celkovém počtu asi 4.000 kusů. K tomu asi 6.000 stuh na židle, saténové, organzové, polyesterové, šifonové. Samozřejmostí jsou i různé druhy a velikosti ubrusů a běhounů na stoly, rautové sukně, potahy na bistro atd. U nás si prostě vyberete vše, co budete potřebovat :) Mějte krásný den.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?