Jsem tady nová - cukrik123

Profilova fotka
Ahoj, Jsem Martina a budu se vdávat - jak nečekané že ? :-) Nicméně přihlásila jsem se sem, protože hledám dobré rady a inspiraci, navíc vůbec nevím co mám dělat, protože na veškeré zařizování jsem zůstala sama jen se svou kamarádkou - svědkyní. Pocházím z Královéhradecka, takže kdyby se tu našel někdo z této oblasti, byla bych vděčná za každou radu.
Odpovědět
Profilova fotka
@cukrik123 Ahoj, já sice nepocházím z Hradecka, ale rádi bychom taky plánovali svatbu na příští rok, pokud se zadaří x-) Nám s přípravama dost pomůžou asi přítelovi rodiče :-) Inspiraci jsem nasbírala tady na beremku
Odpovědět
Profilova fotka
@cukrik123 Ahoj, vítám tě tu:-) Jak to, že jsi na plánování sama s kamarádkou? Rodina (tvoje nebo přitele) se nezapojí? A přítel? Každopádně tady určitě najdeš spoustu nápadů.Už máte datum?
Odpovědět
Profilova fotka
Pet23: nějak to tak vyplynulo.... Moje mamka by se ráda zapojila ale je imobilní a ani finančně toho z důchodu moc přispět nemůže. Můj otec má vlastní novou rodinu a od té chvíle co jsme mu to řekli, nějak nenavázal kontakt, takže se raději spolehnu sama na sebe a asi bohužel i finančně. Z přítelovy strany je to taky o ničem, tam to nefunguje vůbec. On sám by se i zapojil jenže pro nás rekonstruuje dům vlastními silami po práci, takže má svých starostí dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@cukrik123 datum jsme si stanovili na 8.6.2013 - vím že času je dost ale pro jednoho i tak šibeniční termín. Posledním rokem studuju VŠ a k tomu chodím do práce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?