Jsem tady nová - bonnie86

Profilova fotka
Ahojte holky, začínám se teprve tady rozkoukávat, ráda bych si tady s vámi pokecala o svatbě atd., nebudu tady moc často mám roční holčičku takže to asi znáte kdo má děti, že klid na počítač moc není :-) ale budu se snažit tady chodit jak to půjde ;-) a ráda se dozvím nové věci a rady ohledně svatby :-) . S přítelem budeme zachvíly 8 let a příští rok 6.6.2015 se konečně vezmeme :-) moc se na ten den těším, ale mám taky obavy aby vše bylo OK. Místo už máme vybrané aji rezervované penzion Setina, jestli to někdo zná, nebo tam měl z vás svatbu? Už se tak pomalu dívám přes net na stránky svatebních salónů v Ostravě a mám pár typů, ale určo je ještě brzy jít zkoušet šaty že? Vidím to tak na září-říjen, jen doufám že v salónech mají šaty i pro menší postavy, měřím 158cm a vážím 50 kg to bude asi docela problém sehnat šaty že? z toho žádné prsa no bude to sranda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bonnie86 Gratuluji k odhodlání se vzít. Také závidím postavu po dítěti. Po dvou dětech to je v mám případě velká práce dostat se na nějakou normální váhu. :-) Pokud budete uvažovat o svatební cestě ráda pomůžu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_dovolenasnu Děkuji :-) , no byl to celý rok práce shodit 18kg co jsem nabrala, vůbec jsem necvičila jen chodila na procházky s kočárkem a jedla co jsem chtěla, jen menší porce a sladkosti taky, jen jsem omezila večeře, to jen ovoce nebo jogurt a pak šli pomalu kila dolů :-) a dcera taky dává docela zabrat, pořád někam utíká :-) určitě to zvládnete, držím palce ;-) Děkuji za nabídku svatební cesty, ráda bych někam jela, ale k moři se dostanem až tak za 3 roky, to chceme vzít dceru sebou :-)
Odpovědět
Dobrý den, gratuluji :-) Tady najdete spousty nápadů a inspirací, nemusíte se bát zeptat, vždy někdo poradí :-) Na penzion Setina se chce zeptat ve fóru. Po šatech se klidně už jděte podívat, přibudou v salonech nové modely a nemusíte mít obavy, bývají i pro menší postavy, popřípadě je upraví. :-) Kdyby jste potřebovala svatební dekoraci nebo dárečky pro hosty, neváhejte a obraťte se na nás. Přeji pěkný den. Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
@mydla_svicky moc děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?