Jsem tady nová - baboska1

Ahojte nevěsty. Jsem tu nová a o svatbách toho očividně po procházení diskusí nic nevím... ;-) Máme zatím stanovené datum na 1.6.2013. Dnes jsem si byla vybrat šaty- kupodivu jsem i našla přesně podle mých představ- šampaň s černou výšivkou a šampaň závojem- ale tím mi tak nějak začalo ještě víc stresu než předtím...teď nevím jaký oblek pro ženicha, jestli může být svatba do oranžova, jakou kytici...no prostě trochu hysterčím... Ale zdá se, že nejsem sama- to mě trochu uklidňuje:o)
Odpovědět
Profilova fotka
@baboska1 Vítejte na Beremese.cz. :) Abych poradila ohledně obleku pro ženicha, musela bych Vaše šaty vidět. Jakou máte představu? Když mají šaty černou výšivku, pravděpodobně bych volila právě černý. Hezky by mohl vypadat černý oblek, champagne kravata a oranžová korsáž. (Černou barvu, kterou máte na výšivce šatů, můžete buď také zakomponovat do ladění svatby nebo, a to možná bude jednodušší, ji pouze nechat na oblečení Vašem a ženicha.) Svatba do oranžova rozhodně být může, tak Vás šampaň nijak neomezuje, právě naopak, odstínově to ladí. Posílám trochu inspirace z šampaň - oranžových svateb. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Moc děkuju za typy, tak už se to nezdá být tak beznadějné...Vybrané šaty mám v albu... Nejsem si jistá, jestli by nevadilo, že bysme byli s ženichem sladění dohromady a výzdoba byla jiná...Ale zdá se mi to jako jednoduché řešení, tak to tak asi provedu.... Kytici jsem chtěla z oranžových gerber, ale takto bych ji sladila do šampaň....moc děkuju za cenné rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baboska1 Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vždy doporučujeme - termín, místo, fotograf - to je základ. Pak už se vše naplánuje snadněji. Není to nic nového, ale často se snoubenci diví, že termíny jsou brzo obsazené. Myslím, že to děláte dobře. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baboska1 Ahoj, vítej mezi námi:-) My měli svatbu oranžovo-žlutou. To je super, že sis vybrala šaty, máš o starost míň. Myslím, že se tu rychle zorientuješ a načerpáš spoustu inspirace a nápadů. Užívej si svatební přípravy a žádný stres:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?