Jsem tady nová - anyik

Profilova fotka
Ahoj, jsem Jana, termín svatby máme 29.6., budeme se brát v Hradci Králové v domě u Špuláků. Hostinu chceme mít taky v Hradci a oslavu plánujeme v Dobrušce. Už máme vybraného i dorta :-D A prstýnky skoro, ještě se musím rozhodnout, jestli chci celé leštěné, nebo napůl lesk a mat. Beremese.cz jsem našla při hledání místa na hostinu, bude nás 30, zatím jsme uvažovali nad Černým koněm na náměstí (jestli se tam vůbec vejdeme) a restaurací Tenis Klub. Ale třeba se objeví něco lepšího ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vítej mezi nevěstami a gratuluji :-) Kdybys hledala fotografku, mrkni ke mě na web :-) Fotím po celé ČR. Hodně zdarů při plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anyik Zdravím Vás Jano, vítejte na beremese! Jsem z Opočna, tudíž Vaši lokalitu znám myslím velmi dobře. :) Pokud nejste ještě pro hostinu v Hradci Králové pevně rozhodnuta, zapřemýšlel bych nad tím, zda hostinu i oslavu neudělat na jednom místě - tj. již se nijak nepřesouvat (pro hosty je to jednoznačně výhoda). U Dobrušky v Pulicích je teď nově zrekonstruovaný krásný penzion s velikou restaurací a tanečním sálem - jen mám pocit, že o něm málokdo ví :) (chodím tam občas na obědy). Jmenuje se Slunný dvůr. Třeba to tam znáte, ale pokud ne, doporučuji ke zvážení (nic z toho, že je propaguji, bohužel nemám, jen se mi tam líbí :) ). Jinak kdybyste hledala fotografa, na odkazu pod tímto textem naleznete mou galerii toho nejlepšího z loňského roku (včetně kontaktu na mě). Pokud již fotografa máte, tak berte mé snímky jako případnou vhodnou inspiraci. :) Přeji Vám příjemný den. H.
Odpovědět
Profilova fotka
@anyik Dobrý den,už máte vyřešenou hudbu, DJe, popř. karaoke?Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@kjlb Díky, hudba byla mezi prvními vyřešenými záležitostmi :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@anyik Zdravim,jsem z Pardubic a do HK to je kousek, mohu Vám udělat krásnou živou památku. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny máme přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?