Jsem tady nová - andynnka

Profilova fotka
Ahoj, jmenuji se Aneta, 14.2.2013 jsme se zasnoubili, svatbu bychom chtěli 14.9.2013, v Žebětínském dvoře. Zařizování nám tedy terpve začne.. a to nevím, kde první začít.. Zatím zjištujeme, zda by bylo možné udělat v Žebět.dvoře hostinu i obřad dohromady, čekáme na odpověď o termínu a možnostech. Takže hurá do plánování. Vaše rady a zkušenosti moc ráda uvítám.
Odpovědět
Profilova fotka
Vítám Tě mezi nevěstami a gratuluji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andynnka Ahoj Anet, vítám tě mezi námi a gratuluji k zasnoubení:-) Určitě tu najdeš spoustu nápadů a inspirace. Pokud budeš potřebovat s něčím poradit, klidně se ptej:-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji :-) no nejhorší to bude s místem obřadu, nějaké tipy v Brně máme, ale musíme zjistit volné termíny. Hezkou obřadní síň mají v bývalém premonstrátském klášteře - kde je i volno, ale zas nevím kam by jsme se šli fotit, zámeček Belcredi je taky docela využívaný. Prosím o nějaké tipy, kde byl Váš obřad, kde se potom dají udělat fotky atd. moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@andynnka Zdravim, tak gratuluji k odvážnému kroku.... Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny máme přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?