Jsem tady nová - amys

Profilova fotka
Dobrý den, zdravím všechny přítomné :-) Jsem tu nová a myslím, že bych se měla představit jako vy ostatní. Bydlím kousek od Prahy a na příští rok plánuju svatbu s partnerem, na pátek 13. :-D Máme malého syna Tobiáška. Odkaz na tenhle server jsem našla v jednom sestřiném časopisu o svatbách 8-) Hledám zde hlavně inspiraci, zjišťuju kde mám co hledat a tak :-) Takže děkuju všem od kterých už jsem něco převzala :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@amys Ahoj, vítám tě :) A který pátek 13 byste se chtěli vzít? :) A jak dlouho jste spolu? A kde bude svatba? :)
Odpovědět
Profilova fotka
v červenci :-) sice při mém štěstí bude pršet ale snad to počká než bude obřad za námi :) chceme svatbu u nás na zahradě :-D jsme spolu skoro čtyry roky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amys Jé tak to je hezké, tak hlavně aby vám to schválili. To já bych taky ráda měla svatbu venku, ale raději nebudu riskovat počasí :) A kolik je tobě a příteli? :)
Odpovědět
Profilova fotka
schválené to je :) mě je 21 a příteli 25 :) Co ty? Ty už to máš za sebou?
Odpovědět
Profilova fotka
@amys Tak to máte super že to je schválené :) Kdepak , my se bereme příští květen :) Mě je 24 a příteli 25, den svatby nám bude oběma 25, protože já mám 8.5. narozeniny, 19.5. svatba - na výročí, přítel má 25.5. narozeniny :)
Odpovědět
Profilova fotka
:D to je fakt moc pětek :-D já chtěla v dubnu to je taky pátek 13. a 14.dubna máme výročí a 15. jsem zjistila že jsem těhotná. Ale pochybuju, že by bylo počasí na venkovní svatbu... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@amys Tak někdy bývá hezky i v únoru :) Já myslím že duben je taky super i na venkovní svatbu :) Jo a budeme se brát na 6. výročí, tam už pětka není :-D Jen pořád čekáme až nám matrika vypíše termíny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?