Jsem tady nová - adelka2211

Profilova fotka
Ahoj, registrovala jsem se sice už v lednu, ale až teď jsem aktivní. Moc se mi tahle stránka líbí. Je fajn si před svatbou prohlédnout spoustu věcí a nechat si poradit. Přecejen je to velký den. Už teď děkuju některým uživatelkým za kladné hodnocení mých fotek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelka2211 ahoj, vitaj na nasej stranke :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelka2211 Ahoj, vítej :-) Kdy a kde se berete?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc děkuju za hezké přivítání. Jsem tu pár dnů, ale už jsem na tom tak trošku závislá. Moc se těším na svatbu a vším tím žiju, asi jako každá holčina tady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, děkuju za přivítání. Bereme se 11.6.2011 v 10:00 na zámku Červený hrádek v Jirkově. Obřad budeme mít v rytířském sále, je to tam fakt nádherný, byla jsem úplně dojatá, když jsem to tam viděla. Hostina bude v zámecké restauraci a nocleh taky na zámku. S přítelm, pak už vlastně manželem, budeme spát v novomanželském apartmá. Je to tam jak pro princeznu, tak se moc těším. Na všechno. Kdy a kde se vdáváš ty? Nebo už má po? Adélka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a teď už vidím kdy a kde se vdáváš. Taky na zámku. To bude krása, viď? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelka2211 To doufám :-) Hostinu a ubytování budeme mít v hotelu Chvalská tvrz hned vedle, jsou to bývalé stáje ;-) Když tak se mrkni do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkla jsem se a je to fakt krásný!!!! I šaty jsi měla na výběr nádherné. Slušely ti všechny, jsi štíhlounká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelka2211 Moc děkuju :-) No já jsem sem dala jen ty, které mi slušely a postoupily do užšího výběru :-) Ale měla jsi mě vidět v některých modelech :-S Ty už šaty máš?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tak to znám. Některé šaty, které jsem si zkoušela se mi na ramínku nebo figuríně líbily, ale jak jsem si je vzala, tak to bylo něco šílenýho. Tlustá nejsem, ale některé ty šaty ze mě udělaly selku, prsa byla ušitá do špičky, na bocích všelijaké ozdoby, které ze mě udělaly válec. Byly to krásné šaty, ale ne na mě. Každá si musí vybrat takové, které jí nejvíc sedí a když se v nich dobře cítí, tak i pak z té nevěsty vyzařuje pohoda a dobrý pocit, sexappeal. Šaty už mám taky vybrané, jsou v mém profilu. Na zkoušce jsem měla šaty, které byly šité na jinou paní, mně ty její byly velké a krátké. Teď se mi ty moje na moje míry šijou v Anglii, tak by pak měly i líp sedět. I tak se mi ale strašně líbí. Mrkni na ně.
Odpovědět
Profilova fotka
@adelka2211 Přesně tak - viz ty, které se mi nejvíc líbily na druhém místě. Mám normální postavu, nejsem ani tlustá, ani vychrtlá, ale v těch jsem vypadala naprosto nemožně :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ty taky nebyly špatné, ale ty, které jsi vybrala jsou mnohem hezčí a sedí perfketně. Určitě se v nich i dobře cítíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@adelka2211 Přesně tak :-) A to se mi na věšáku vůbec nelíbily a prodavačka mi je přinesla jako úplně poslední jen tak mimochodem, jestli si je nechci vyzkoušet, když už jsem svlečená :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to se vyplatilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?