Jsem tady nová - adeleone

Ahoj,dnes jsem se zaregistrovala a už koukala po nějakých albech,některé mi byly inspirací ;-) . Jmenuji se Adéla a je mi 22 let,s přítelem=Matějem(23) jsme pět let.Seznámili jsme se ve škole.O ruku jsem byla požádana na naše 5.výročí 24.července 2011 na dovolené v Chorvatsku.Svatbu bychom chtěli stihnout ještě letos,nebo příští rok na jaře :-) ještě jsem se nedohodli,ale doufám že se v brzké době dohodneme na termínu :-D
Odpovědět
@adeleone Ahoj Adelka :) Uz po druhe te vitam na nasich strankach :D Dufam ze tu najdes vela inspiracii pro vasi svatbu. Podla toho kdy si vyberete termin tak se klidne zapoj do diskusii. Ak budes neco potrebovat tak mi klidne napis do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adeleone ahoj,vítej na těchto stránkách :-) koukám,že už jste spolu dlouho.My plánujem na příští červenec :-)
Odpovědět
@niccky.z Ahoj,děkuju :-D ,jojo inspirace je tu až moc ;-) @stastnanevesta Ahoj,děkuji :-) no dlouho...a jak jste spolu dlouho vy? ;-)
Odpovědět
@adeleone Ahoj, taky tě tady vítám, já tady načerpala tolik inspirace, že se mi to na jednu svatbu ani nevleze :) Tak přeju hodně štěstí při zařizování, snad Vám to vyjde ještě letos :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adeleone přes rok a půl,svatba bude na dva a půl roku,bydlíme spolu od začátku :-) a už se moc těšíme,nejradši bych se vdávala letos,ale nejsou peníze a stejně budem potřebovat pomoct od rodiny
Odpovědět
@barborka2010 Ahoj děkuji :-) @stastnanevesta tak my penízky dáváme bokem už 2 roky :-N ale spíš na tom termínu se domluvit :-D a bydlíme spolu 4,5 roku ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?