Jsem tady nová - 22jenifer

Profilova fotka
Ahoj holky, nevěsty ale uz i vdané ;-) našla jsem náhodou tyhle stránky a zdají se mi byt skvělou inspirací a získání plno informací a rad :-) Čeká mě první svatba a máme teprve termín svatby a místo a to je 8.8.2014 už se moc těšíme a ted už vím že to není nic jednoduchého sehnat vše potřebné...Tak doufám že mi pomůžete nebo dáte nějakou inspiraci :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@22jenifer Dobrý den, datum 8.8.2014 bude jistě magický, datum vypadá vzhledově pěkně, jistě výjde i počasí..... naše firma Vám může zajistit video a foto na svatbu. Natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Vítám Vás a přeji Vám radostné a hlavně klidné plánování :-) Budete-li mít zájem, v našem salonu najdete nejenom svatební šaty, ale i velký výběr střevíčků, svatebních oznámení a dekorací ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. I na náš web se svatební fotografií se můžete podívat. Spolupracujeme s výše uvedenou videotvorbou. Přeji krásné přípravy :-) Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@22jenifer Vítám tady a držím palce, aby jste vybírala přesně podle představ.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?