Suchá pokožka

klara880
Autor diskuze
18.09.2023
Dobrý den, mám hodně suchou pokožku a kosmetika mi na to nezabírá tak, jak bych chtěla. Poradíte prosím jak vyživovat pleť zevnitř?
Odpovědět
Řadit podle:
malehoracio
19.09.2023
Ahoj, já celý léta na tohle taky trpěla, ale důležité je vědět, zda máš pokožku suchou nebo dehydratovanou, Mě osobně pomohla denní aplikace po vyčištění pleti levandulové vody spolu s levandulovým sérem od Purity Vision a stejně tak nanášet i pod make-up. 😊😊 Levandula je dokonce protizánětlivá a tak mám i pěknou pleť bez pupínků. 😊
Odpovědět
dianahalkova
20.09.2023
Určitě zkuste kolagen, mě na suchou pokožku krásně zafungovala a nejen na tu suchost, je výborný i na vyhlazení vrásek a taky na lepší kvalitu vlasů a nehtů.
Odpovědět
malehoracio
21.09.2023

Odpověď na příspěvek od klara880:

Dobrý den, mám hodně suchou pokožku a kosmetika m…
@klara880 Vím, že ještě micerální vody apod. hodně vysušují pleť. Chtělo by to změnu rutiny v čištění pleti
Odpovědět
klara880
Autor diskuze
22.09.2023

Odpověď na příspěvek od dianahalkova:

Určitě zkuste kolagen, mě na suchou pokožku krásn…
@dianahalkova Super tip, díky, to mě vůbec nenapadlo :) Napíšete ještě konkrétní značku, kterou vyzkoušet?
Odpovědět
dianahalkova
24.09.2023

Odpověď na příspěvek od klara880:

@dianahalkova Super tip, díky, to mě vůbec nenapa…
@klara880 Za mě je nejúčinnější Orcacollagen. Má výbornou chuť a skvělé účinky, protože je nabytý i dalšími látkami než jen kolagenem. Navíc díky jejich členství se mi každý měsíc automaticky vytvoří objednávka a přijde mi balíček domů. Nemusím nic řešit, což mi maximálně vyhovuje. Tady máte odkaz, kde můžete kolagen objednat www.orcacollagen.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?