Tisk oznámení

Profilova fotka
Krásný den, mám vlastní grafický návrh, ale nikde ho nejsou schopni vytisknout, neboť ho prostě nemůžeme vložit do jejich programu (např. přes googledisk....). Jedná se o oznámení s fotografií na přední a zadní straně, v otevřené části je text. Tiskárny, které by nám to vytiskly, bohužel nedělají překlady oznámení (pouze jednostránkové oznámení) ...takže začarovaný kruh. Hledám tedy někoho, kdo mi vytiskne otevírací oznámení s fotografií :-) Děkuji vám za návrhy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je naprosto normální, pokud to není unifikované (tzn. to, co dělají běžně), tak je to u tiskáren velký problém :-). Vždycky, když chci tisknout nebo vázat něco speciálního, hledám opravdu dlouho. Ještě jsem se chtěla zeptat, v jakém to máte formátu? Ideální je pdf, možná je to jeden z důvodu, proč vám to nechcou vytisknout. Také to musí mít ořezové značky a něco na přesah (asi 4 mm ze všech stran) Doporučení na jednu dobrou tiskárnu mám, ale je až v Ostravě :-). Nicméně možná by Vám to mohli poslat na dobírku, zatím mi vše vytiskli krásně, hlavně fotky a ty jen tak nějaká tiskárna dobře nevytiskne. Je to Velkoplošný tisk - Tomáš Vida.
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik formátu máme několik, je to od grafičky připravené pro tiskárny. V ostravě tiskneme firemní věci, ale oznámení nám vytisknou pouze v minimálním počtu 100 kusů...a to je vážně moc :-) i když nakonec to asi vytiskneme a zbytek bohužel vyhodíme. Na 'vaši' tiskárnu se hned podívám, děkuji za typ ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?