Prosím o radu - video

Profilova fotka
Zdravím všechny. Moc vás prosím o radu. Konečně jsme dostali video ze svatby... Hodnotit celkovou kvalitu je tak akorát na rozbrečení se... ale hlavně jde o to, že některá videa nejdou spustit vůbec :( Nevíte někdo, který program potřebuju, aby mi to přehrálo "soubor VOB"??? Děkuji za jakýkoliv návrh..
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka3004 Dobrý den. Moc mě mrzí že Vás Váš kameraman takto zklamal. K Vašemu dotazu laicky řečeno: Soubor VOB je část filmového souboru, který najdete spolu s ostatními na DVD, které Vám kameraman dodal. V počítači ho jako samostatný soubor přehraje např. Windows media Player, který je součástí Windows. Dále pak i různé jiné přehrávače, jako třeba VCL Player a další. Bavíme se o jednotlivých souborech. Pokud chcete přehrávat celé DVD v počítači, potřebujete program na přehrávání DVD. Např. Power DVD. Na stolních přehrávačích by mělo toto DVD fungovat v pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek děkuji za odpověď. Bohužel právě media Player tento soubor nepřehraje :( zkusím si tedy stáhnout ten druhý,který jste mi doporučil, snad to pomůže.. Ještě jednou děkuji za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka3004 Přehraje ho bez problémů. Při instalaci se program ptá jaké soubory má přehrávat. Možná jen nemáte zatrženo že má přehrávat i tyto soubory. Zkuste ten VCL Player http://www.slunecnice.cz/sw/vlc-media...
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek DÍKY, DÍKY, DÍKY!! Už to aspoň jede... teď si ještě budu muset najít program na sesříhání videa... to byste mi už asi nemohl poradit, že?
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka3004 No slááva :-) Počkejte, tomu nerozumím. To jako že Vám nějaký kameraman natočil video a předal Vám ho nesestříhané ? Nebo v čem je problém ?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám asi 5 min. klip, ze kterého taky nejsme dvakrát nadšení, ale lepší než nic.. pak z celého dne mám plno dalších kratičkých záběrů, které mají 15-75 vteřin :( Ale jde mi především o obřad, který taky není v jednom záběru... :( To že mám ve třetině obřadu natočená naše záda...to už neřeším :(
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka3004 Jejdamane :-( Programů na střih videa je několik. Nechci podceňovat Vaše technické znalosti, ale ty programy nejsou pro laika zrovna jednoduché. Na vašem místě bych video reklamoval. Pokud se výsledek nějak výrazněji liší od Vámi objednaných služeb, určitě by bylo dobré to kameramanovi napsat ať to dá do pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusíme to a uvidime... Snad to nějak dopadne... Děkuji za všechny rady... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka3004 Nemáte zač. Dejte pak vědět jak jste dopadla. Držím Vám všech 10 palců ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kačko, můžu se jen zeptat, kdo vám to točil? Máme taky objednaného kameramana. děkuju
Odpovědět
@video_majek dnes v noci se mi bude zdát o chlapovi s kamerou, který má na rukou místo všech prstů jen palce :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@video_majek Tak se po delší době hlásím s "výsledkem". Dopadlo to tak, že to nedopadlo nijak... Pán se choval celkem arogantně stylem - "A co po mně jako ještě chcete?" v druhém případě už na zprávy nereaguje vůbec. Takže jsme skončili s klipem a surovým materiálem (u kterého mi ani někde nejede zvuk), a záběry z obřadu = spíš útržky a není natočen (nebo aspoň není dodán celý). Takže holky DŮRAZNĚ NEDOPORUČUJU kameramana VF studio Tomáš Čada z Brna (popř. Tomáš Brýdl - to je jeho kolega. Nerada bych, abyste některá dopadla jako já...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to mně moc mrzí. :-( Spíš to napište do diskuze Kameraman a video. Tam si to přečte spousta nevěst a alespoň si dají pozor @kacenka3004
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud bych Vám mohl pomoci a nestálo by to nic tak bych Vám video sestříhal do nějaké ucházející formy pokud by jste měla zájem. Hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?