Ženich se strništěm nebo bez. Je na svatbu vhodne?

Profilova fotka
Ahoj holky. Myslíte si, že může mít na svatbu ženich strniště nebo se striktně dodržuje hladká tvář??mě se přítel nejvíc líbí s několika denním strništěm, ale někomu to může připadat neupravené. Asi se budu muset obrnit trpělivostí a neposlouchat poznámky typu: on se ani neoholil atd. Jak jste to měli vy??Nebo jaký na to máte názor?Díky za odpovědi ;-) !
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Neviem, ci je na to daky "protokol", ale nech robi tak, ako mu to vyhovuje a ako sa citi lepsie, pohodlnejsie. Niekto vyzera s uplne hladkou tvarou zvlastne, niekomu sa strniste vyslovene hodi.
Odpovědět
Profilova fotka
Deina právě, že přítel se strništěm vypadá líp..alespoň mě se víc líbí... :-D
Odpovědět
Podla mna je to len a len na vas. Aj ked dost zalezi od typu chlapa. Niekto vyzera po 3 dnoch neholenia sexy, niekto vyzera zanedbane.
Odpovědět
ahoj consti, já třeba nemám ráda, když ten můj není hladce oholený, ale jemu to hrozně rychle roste, kdyby se neholil několik dnů, vypadal by jako Rumcajs. ale jestli Tvůj se Ti se strništěm líbí, tak kašli na kecy ostatních. Stejně, budeš mít všechno ostatní "košer" podle tradic a etikety? Já teda rozhodně ne, takže pomluvy budou každopádně...
Odpovědět
Profilova fotka
dendisa to je pravda...přítel už dostal instrukce, včera se oholil a já te´d sleduju, kdy bude to strniště ideální :-D :-D ...
Odpovědět
;-)
Odpovědět
Consti, ved ho nafot a my radi zhodnotime. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
consti: podobný problém budeme také řešit, s několikadenním strništem líbí víc. Když je oholený, tak mu lidé hádají, že je mu 17 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mě oholený připadá taky mladší, a se strništěm vypadá sexy x-) ..Každopádně má na hlavě i copánek, takže nějaké strniště už nás asi nevytrhne :-D =-)
Odpovědět
Já dávám přednost oholené tváři, strniště se mi nelíbí, ale je to o tom, jak je kdo zvyklý a jak je na něj okolí zvyklé ;-) Jestli nosí strniště běžně a hladce oholen nechodí nikdy, tak proč nemít strniště i na svatbu, ale jestli chodí hladce oholen a strniště jen občas, tak bych hlasovala pro oholené hladce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petty, tak každý den se přítel neholí, takže chodí s píš s tím strništěm. nebo je to tak půl n půl... ;-)
Odpovědět
no moj si chce nechat "strnistovu briadku" - bez nej by vyzeral ako baby. neviem ale vzdy ked sa oholi vyzera nejak zvlastne a robi mu to okruhlu tvar...takze ja som urcite za consi, a duplom ked takto chodia bezne...to, ze by mali byt oholeni je podla mna prezitok z dob nasich rodicov...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Consti Ahoj, moj drahy tiez bude mat 2 dnove strniste, lebo inak by som vyzerala ako jeho starsia sestra. Sam fotograf nam to odporucil, vraj tie stare zvyky uz idu do ustrania a je uplne normalne, ze chlap ma strniste. Moj drahy sa povodne chcel oholit, najma kvoli jeho rodicom (su uz v dochodkovom veku - cize stare zvyky sa podla nich musia dodrziavat), ale nakoniec som ho presvedcila. Podla mna s hladkou tvarou vyzera ako pubertak a strniste mu take 3 roky prida. A aj mne sa viac paci so strniskom - je taky sexi.
Odpovědět
Profilova fotka
To je zajímavé, kolik vás tu píše, že ten jejich tedy určitě půjde se strništěm, ale já jsem si ve svatebních albech zatím moc "strnišťových" chlapů nevšimla. ;-)
Odpovědět
Já jsem taky jednoznačně pro strniště, protože když se přítel oholí, tak vypadá jako kluk a já mám radši, když vypadá jako chlap :-D Taky sledujeme, který den je strniště, tak akorát, abysme stihli včas oholit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
papet my sme to uz odsledovali, ked mame v sobotu sobas, v stredu vecer sa musi oholit. Nerastie mu to moc rychlo, takze bude mat take "akurat" strnisko.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
Profilova fotka
Podla tych prispevkov (ktore liska poslala) sa uz tym strniskom vobec netrapim. Bude ho mat a hotovo. Mne sa oholeny nepaci a asi by bolo blbe, keby sa mi v ten krasny den nepacil.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,můj manžel měl 10-ti denní strniště,to byla moje podmínka.......taky se mi líbí trošku zarostení chlapi:-)
Odpovědět
holky muj milacek se rano oholi a uz v poledne na obradu mu bude prosvitat strniste, takze to neresim a vic se mi to libi nez aby byl holej jak malej kluk:-) muj nazor. je maa kdyby mel 10 dnu neholenou tvar, tak je jak krakonos:-)
Odpovědět
1gaga1 u nas je to presne to iste.......tiez sa milacik rano holil, mozno u tych co maju tmavsie vlasy, to je viac vidno.......
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, me se muj pritel taky rozhodne vic libi se strnistem i tak to vetsinou nosi, ale bohuzel na svatbu se oholi :-( Rikal, ze by si prisel moc casual 8-( Takze jsem ostrouhala.
Odpovědět
samera tak to mame stejny strnistomilacky:-) on se oholi a uz mu ty vousy prosvitaji, takze vlastne to vypada furt jakoby se neholil. ja to mam rada, takze super pro me a at si ostatni rikaji na svatbe co chteji, ja si ho beru:-)
Odpovědět
Profilova fotka
consti, můj manžel měl taky asi čtyřdenní "strniště", líbí se to nám oběma víc než když je hladce oholený a nikdo vůbec žádný poznámky neměl, všichni nám říkali, jak nám to sluší, takže si myslím, že to je fakt jen na vás ;-) 8-)
Odpovědět
Strniště? Já za sebe (a svého ženicha) říkám jednoznačně ANO. Už jsme se tak dohodli :-D On je ten typ mužů, kterým sluší víc strniště než hladce oholená tvář. Vypadá mnohem mužněji, sluší mu to stokrát víc než oholení. Takže se oholí 2-3 dny před svatbou :-) Záleží hlavně na tom, co tomu chlapovi sluší, v čem vypadá dobře a v čem se cítí nejlíp. A na internetu jsem našla docela dost svatebních fotografií, kde měl ženich taky slušivé strnišťátko a neupraveně to určitě nevypadalo, takže bych v tom neviděla žádný problém... Klasická etiketa sice velí, aby gentleman byl vždy hladce oholen, ale nechceme přece být za každou cenu otroky konvencí, chceme hlavně to, aby se nám chlap líbil, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
můj manžel byl se strništěm a vypadal super. taky se mi víc líbí s ním :-)
Odpovědět
ladida.l: To potvrzuju. (Máte nádherný fotky! ;-) ) Právě fotku tvýho chotě jsem ukazovala svýmu ženichovi, aby se nebál mít strnisko, že se to nosí i na svatby a že je to v pohodě... :-)
Odpovědět
Ahojky Consti! Já bych hlasovala určitě pro strniště! Můj přítel si ho pěstuje od té doby, co mu začaly růst vousy, místo holícího strojku používá jen takový ten zastříhávač na dvoudenní strniště. Oholeného dohladka jsem ho snad nikdy neviděla... :-) Takže ať jsou svatební tradice jakékoliv, budoucí manžel půjde se strništěm! :-) Sluší mu, patří k němu. A jestli to tak cítíte podobně, tak není o čem přemýšlet! Důležité je, jak se Tvůj přítel cítí nejlépe a hlavně jak to vidí on. Jinak já se za to strniště přimlouvám... ;-) Měj se krásně a papa!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky vy jste mě tááák potěšily!!Super!Já si napřed s tou myšlenkou jen pohrávala s tím, že by mu to slušelo víc, ale že tak jít přece nemůže :-D ...pak jsem nad tím začala víc přemýšlet, založila toto téma a strniště bude. ;-) Ladida.l super, že jsi napsala, hned to ukážu příteli, je podobný typ jako tvůj manžel a fakt jim to oběma moc sluší, chlapům našim zarostlým ;-) frufrunka přítel má taky radši, když je trošku zarostlý, jen mi dnes říkal, že to si vyslechnu od příbuzenstva :-D ..ale já myslím, že nikdo z těch, které mám ráda snad nebude mít řeči ;-) 8-)
Odpovědět
můj manžel měl taky strniště. Vousy si jen zastřihává, protože když si je oholí ůplně, tak mu vousy zarůstají a dělají se mu pupínky, a taky se mi s tím strništěm líbí víc. Takže to jen ráno zastřihnul a výsledek byl tak akorát, koukni do mého svat. alba.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?