Půjčuje se zimní kabát pro ženicha?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste se setkaly s tím, že se někde půjčuje kabát pro ženicha? Pro svatbu v březnu to asi bude potřeba, když budeme chtít pár fotek venku... Já vím, je to divné, ale jak hledám, tak jsem na nic nenarazila :-| přítel je spíš sportovní typ a rozhodně nechce si dokupovat ke svatebnímu obleku ještě kabát, který nosit nebude. Mimochodem, když jsme zkoušeli pár kusů v obchodě, tak vypadal, jak hrobník :-D tak nevím, co s tím. Jako v klasické bundě, co nosí, to nepřipadá v úvahu :-|
Odpovědět
Nevím, o pujcovne kabatu ksem jeste neslysela a ani v panske pujcovne jsem kabat nevidela. Ale pokud ma pritel oblek, myslim, ze by k nemu mel byt kabat na zimu automaticky. Tedy, kdyz pujde treba na ples, do divadla nebo na jinou spolecenskou udalost, to si bude zase pujcovat nebo pujde v bunde?
Odpovědět
Já teda nevím, ale myslím, že focení v košily a saku by přežil ne? V půjčovnách se asi moc nechytíte.... Co třeba nějaký kamarád s kabátem?
Odpovědět
@lucyluc24 Máme obřad v únoru v horském kostele. Přítel uvažuje, že buď půjde jen v saku (je z hor, zima mu nevadí), nebo si kabát koupí, protože už si koupil i nový oblek, tak aby to měl kompletní. Venku se bude fotit jen v saku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?