Překvapení pro manžela v den svatby, řešily jste?

Zdravím. Chci se zeptat, jestli jste některá řešila nějaké překvapení pro manžela v den svatby. Ráda bych toho svého něčím překvapila - proslov, dárek nebo tak něco. Můžete se podělit o své zkušenosti a nápady? Děkuji za vše.
Odpovědět
Ahoj. Většinou je to spíše naopak a měla by něco dostat nastávající. Já osobně jsem se s tím nesetkala a ani nevím, co bych pro přítele nachystala :-| každopádně pokud máš nějaký nápad tak hurá do toho. Myslím že super jsou manželské sliby co si sami vymyslite ;-)
Odpovědět
Díky za příspěvek. No právě. Přítel pro mě zařídil nějaké luxusní auto s řidičem, jako překvapení, takže netuším, čím pojedu a má další překvapení. Podle jeho slov, je to hlavně můj den jako nevěsty - tak chce aby bylo všechno perfektní a já byla naprosto spokojená. A bych se cítila jako princezna. A právě proto, chci i já pro něj nachystat nějaké milé překvapení nebo dáreček. Je úžasnej a myslím, že by si to taky zasloužil, i když to není přímo tipický :)
Odpovědět
Já jsem si pro nás pro oba vymyslela dáreček, že po svatbě si uděláme výlet na tři dny do lázní. V tom shonu co teď máme se nikam nedostaneme a hlavně ani na to nemáme peníze, šetříme, kde se dá. Takže to bude taková odměna pro nás pro oba, ale dostane ji můj skoro manžel ve svatební den jako překvapení. Jediné co ví je, že si v má domluvit v práci dovolenou, ale neví proč :-)
Odpovědět
Tak to je pěkný překvápko :) My plánujeme nějakou svatební cestu společně, když vyjdou penízky. Tak musím pořádně popřemýšlet, co vymyslím. Nechala jsme udělat ručně malovanou ceduličku na dveře s našim novým příjmením :) Myslím, že to mu udělá radost a potěší, ale pořád přemýšlím co ještě. Chtělo by to nějakou bombu, jen nevím jako ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já objednala a zaplatila,samozřejmě tajně,noc v hotelu,kde byla svat.hostina.Dozvěděl se to až tak v 10hod večer,byl dojat :-)
Odpovědět
Já jsem kdysi, za dob, kdy jsem na to měla čas ( ;-) ), psávala takové romantické příběhy a pohádky. A on vždycky chtěl nějaký ten románek si přečíst. Jenže já se styděla, co na ty mé "bláboly" řekne... Až jednou, je to asi tak 5 let, mi přivezl sešit v tvrdých deskách a v něm bylo napsáno "NA POHÁDKY". Prý, ať už se mi neztrácejí (reinstalace PC; jedna kopie rozpůjčovaná kamarádkám a nevracená apod.). A já se tenkrát rozhodla, že jako svatební dar mu dám tento sešit, do kterého budu vlepovat mé příběhy, a už se mi neztratí. :-) Bohužel, mám jich tam asi tak 5 a od té doby jsem na tom byla fakt na štíru s časem, takže mám ještě rok na to, abych TAJNĚ doplnila tento "pohádkový deník" :-) To bude překvápko, on už si to totiž určitě nepamatuje :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Holky, ovázat se velkou červenou mašlí (jen tou mašlí) a myslím, že bude překvapen až až, ale to tak až o svatební noci. Nebo právě na tu svatební noc pořádné krajkové prádlo. A týden před svatbou jej vytáhněte do nějakého obchůdku na prohlídku, co by se mu tak líbilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marunka85 Já jsem svému manželovi ve svatební den dala jako dárek kapesní hodinky. Vždycky po nich toužil, tak to byla vhodná příležitost. Do krabičky jsem mu napsala věnování a poděkování za vše co pro mě dělá, prostě aby věděl, že je ten nejlepší chlap na světě :). Den před svatbou jsem to tajně předala tchýnince a ona mu to ráno dala, když se tam přišel chystat. Byl hrozně překvapený a dojatý a tchýňka mi natočila na video jak si to rozbaluje. Já na oplátku dostala jako překvapení video na úvod svatební hostiny. Byl to šok, byla to prezentace z našich fotek + video z procházky Prahou, kterou tajně natáčel jeho kamarád, kterého neznám a doplněno jím autorsky stvořenou hudbou a rapem - mám husí kůži ještě teď, když si na to vzpomenu! Myslím, že i když to není tradice, tak je to hezké, dát si najevo, že na druhého myslíte i v tom předsvatebním shonu a že mu chcete do toho manželství, kromě sebe i něco od srdce dát :). Tak asi tak za nás :)
Odpovědět
Já připravuji pro budoucího manžela taneční vystoupení s družičkami, trochu recesi, aby se všichni zasmáli...bude to velké překvapení...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tajně poprosila kapelu, aby si nacvičila písničky od jeho oblíbeného interpreta, bude mít určitě radost :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?