Osobní dárek pro nastávajícího - inspirace

Ahoj holky, budete dávat nějaký osobní dárek svému nastávajícímu v den svatby? Inspirujte mě, prosím :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka dávala lepší hodinky, to mi přijde jako hezký dárek. Nechá se tam i něco vyrýt.
Odpovědět
@luuula ... anebo třeba dudlík, kdyby se ti podařilo pár týdnů před svatbou otěhnotnět.. :) to by byl vytoužený dárek pro toho mého a docela o tom uvažuji, že bych do toho šla .. jen těch možných komplikací kolem toho - nevolnost na svatbě, člověk to tak nenaplánuje přesně a pak jít na svatbu třeba ve 4 měsíci, by se pak nedoply šaty, taky není ideál... :)
Odpovědět
@luuula Pro naše manžílky jsme nejlepšími dárky my ženy ne? :-) Lidi když nám posílali blahopřání,tak jeden z nich napsal: "Nevěstě všechno,ženichovi nic,ten si vzal nevěstu,co by chtěl víc..." Docela výstižný:-)
Odpovědět
Já právě uvažuju, zda mu něco dávat, jelikož on podle mě netuší, že se takové dárky třeba dávají, nechci ho uvádět do rozpaků, že on pro mě nic nemá. Ale zase bych ráda, aby měl něco, co mu náš den bude připomínat, buď nějakou věc co denně používá. Nebo bude lepší zážitek? Nebo nic? :)))
Odpovědět
@luuula Já dávat dárek nebudu, příjde mi to zbytečný. A dát mu věc kterou mu bude tento den připomínat, k tomu přece slouží prstýnek..
Odpovědět
@anula1 jo, taky jsem si to říkala, ale vím, že nevěsty okolo mě něco dávají, tak jsem nechtěla být za škrta :oD Asi koupím peněženku od bewooden a nechám tam vyrazit L+M a datum svatby. Při nejhorším má pár dnů po svatbě narozeniny, tak se to využije tak jako tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Přesně, podle mě to žádný z chlapů netuší, ani já jsem nevěděla, že si dávají mezi sebou nevěsta a ženich v Čechách dárky :D ;) Takže já sama asi dárek nebudu, i když mi to přijde hezké. :)
Odpovědět
Já jsem tomu svému dala na výročí osobní dáreček, co využije na svatbě. Dvě mouchy jednou ranou :-) Nechala jsem mu vyrobit manžetové knoflíčky s jeho monogramem...
Odpovědět
@janiia ty mě napadly, ale nakonec bude mít srolované rukávy, takže nevyužijeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme noc před svatbou už nocovat na hotelu ( samozřejmě proti všem pravidlům ve společném pokoji ), takže po poslední "svobodné" večeři vymyslím nějaký "soukromý" dárek na pokoji :-) :-)
Odpovědět
ja plánujem aspoň čosi, keď ja už som dostala zásnubný prsteň, tak nech aj on má nejakú tu parádu :-) tak aspoň manžetové gombíky a sponu na kravatu jeho obľúbenej značky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
já teda osobně pro mojeho nechala udělat manžetové knoflíčky s našimi iniciálami a datumem svatby
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
muj dostane oteviraci medailonek - kapesni ( na krku nic nosit nebude) ale necham mu do toho zmensit fotku taty, kteryho mel moc rad a bohuzel tam s nami nemuze byt...myslim, ze bude dojatej :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já jsem taky přemýšlela nad sponou na kravatu, nemá ji, mě se to líbí a to si vzpomene vždy když si obleče oblek. Ale taky uvažuju nad legráckou a mám v mysli dvě knížky: Žena - návod k obsluze pro muže a druhá je Novomanželé - uživatelská příručka. Pořád si dělá srandu, že si bude muset koupit nějaký návod na ženu, tak mě napadlo omrknut, co je v knihkupectví. Takže možná zapřemýšlet nad něčím vám dvěma osobním.
Odpovědět
Můj drahý dostane bud dymku, nebo set s britvou. Oboje si preje mit ve vyssi kvalite, jen si to nechce koupit a ja dostala kamynky na ibou prstenech, tak at ma take neco co si preje. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Budoucímu manželovi můžete věnovat třeba manžetové knoflíčky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Se to obdarovávání nějak rozjelo, ne? Nejdřív se obdarovávali rodiče (dortem), pak se přidali svědci (teď už se dávají celé balíky), pak hosté a teď i manžel :-)...
Odpovědět
Profilova fotka
@niky555 Taky jsem si zrovna říkala, když se ve vedlejší diskusi řeší dárky pro nevěstu na rozlučce, nebo možná od nevěsty na rozlučce (nevím tedy pro koho), tady zas manžel... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@drabik Jen chudáka nevěstu nikdo neobdaruje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@niky555 Ještě toho trochu... |-| :-D
Odpovědět
U nás se říká, že nevěsta dává ženichovi svatební košili. Můj se ženil v tričku, tak jsem mu místo košile koupila boty. Já jsem od něj dostala prstýnek se dvěma rubíny a dvěma safíry jako symbol, že od toho dne už jsou všechny děti "společné"- dvě holky a dva kluci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Ahoj, já brala dřevěné hodinky od WoodHood a je to naprostá paráda. Teď mají dokonce slevu 10 % na vše a dívala jsem se, že přidali i nové balení. Tohle je moje gravírování a model, který jsem vybrala. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?