Manžetové knoflíčky I love my wife, kde seženu?

Profilova fotka
Holky, nevíte kde se dají na internetu sehnat manžetové knoflíčky s textem: I love my wife? Nebo tak něco.. Díky za odpovědi :)
Odpovědět
fler.cz ;) Tam toho najdeš mraky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x na fleru je uživatelka s nickem tuším Design Empathy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x jj je to desing empathy má fb, své stránky i na fleru je ... jinak do 19.11 má poštovné zdarma :) a udělá ti opravdu cokoliv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vůbec nevím jak na tom fleru hledat.. :( Jsem antitalent :D
Odpovědět
zadej tam do vyhledavace "manzetove knoflicky " a najde ti toho dost. nebo tady mam tip na jednu cohotnou slecnu, tak zadej jeji prezdivku :design empathy
Odpovědět
@luzikskava ajo, vy uz jste to vseci psali :)
Odpovědět
Profilova fotka
už to máááááám , moc děkuju! :)
Odpovědět
Design Empathy, rozhodně. Na FB, Fleru i na svých webovkách. Navíc je moc milá. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ted sem je potkala na slevosvatba cz :-)
Odpovědět
Já mám knfolíčky objednané na Fleru od šperkařky Dareen. Její tvorbu znám, je známá i ve světě a její šperky jsou perfektní, bez bublinek a jiných defektů. Původně jsem měla knoflíčky od design empathy, objednávala jsem je s nadšením, ale bohužel v nich bylo plno zalitých chloupků a jeden knoflíček byl posetý několika desítkami bublin, což mi bylo líto obzvlášť proto, že mi dorazily týden před svatbou a na nápravu tedy už není čas (i když na knoflíčcích svatba nestojí). Kdybych si bývala přečetla hodnocení na Fleru, vůbec bych je v prvé řadě neobjednala. Ani v ruční práci by se v pryskyřici neměly vyskytovat bublinky a už vůbec ne v takovém množství. Ostatně taková Dareen svoje šperky taky dělá ručně a chyby byste na její práci těžko hledali.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrý den, objednávala jsem knoflíčky (empathy) minulý týden a můžu s jistotou říct, že bublinky se vyskytují i nadále! :-| Ne sice v desítkách jak psala @kerasi ale sem tam bublinka je, i když nijak výrazné nejsou. přesto je musím prodat, jelikož ani svědek, ani ženich nakonec budou mít košile obyč a ne na manžetové knoflíčky, což mě mrzí, protože jsou opravdu krásné. Srdíčko je tmavě modré, pro svědka mám s textem "Nej svědek" (klasický bílý poklad, černé písmo), tak kdyby měl někdo zájem, ozvěte se do zpráv, inzerát jsem zatím nestačila vystavit.
Odpovědět
Článek se načítá
@packaf Pokud je výrobek vadný (bublinky v pryskyřici vada rozhodně je), můžete ho přeci vrátit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@kerasi samozřejmě, možnost vrácení má u nás každý zákazník :) Snažím se vždy bublinkám předcházet, stále jsem si říkala, proč se nám občas dělají a konečně jsem na to přišla. Byla to nepečlivá pracovnice, kterou jsem vyměnila a už měsíc a půl mám novou moc šikovnou slečnu na výrobu a bublinky jsou minimální a když jsou, vyrobíme šperky raději nové.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?