Manžetové knoflíčky - barva jako snubní prsten?

Zajímalo by mne, zda mají mít manžetové knoflíčky stejnou barvu jako snubní prsten, respektive když budeme mít prsteny zlaté, zda mají být i knoflíčky zlaté barvy. Já si myslím, že ano, ale chci se ještě poradit. Snoubenec se mě ptal, jaké si má koupit, a po pravdě si nejsem jistá.
Odpovědět
Dobrý den, koukala jste na značku Avantgard? Vybírat můžete stříbrné, zlaté, kombinované (stříbrno - zlaté) barevné - opravdu velký výběr. ;-) Pokud máte konkrétní představu, napište mi, zkusím pro vás najít ty pravé. ;-)
Odpovědět
Děkuji, ale ptala jsem se, jakou mají mít barvu - jestli jako prsten, nebo nemusí. Sponu na pásku bude mít stříbrnou. Tak jaké?
Odpovědět
Nám poradili, že by to mělo být k prstenům, konekonců i na "prstýnkové" fotce bude spíš vidět manžetový knoflíček než pásek. Takže i kdyby nám to "neřekli" instinktivně bych to brala k prstýnkům. Případně v kombinaci s jinou barvou, ale pokud jsou prstýnky nějak zdobené zůstala bych u jednobarevných manžetových knoflíčků s ne moc výrazným vzorem a naopak pokud máte pouze hladké zlaté kroužky můžete vybírat ze zlatých zdobenějších knoflíčků.
Odpovědět
Takže vyhrávají zlaté. Díky za radu :-)
Odpovědět
Samozřejmě můžete ladit k prstýnkům. :-) Manžetové knoflíčky se většinou ladí k outfitu muže (ženicha) a ženich se ladí dle nevěsty. :) Pokud tedy budete mít např. bílou košili, stříbrnou vestu se stříbrnou regatou a černé sako, volila bych stříbrné manžetové knoflíčky. Při ladění do smetanova se lépe hodí zlaté manžetové knoflíčky. ;-) Možnost jsou právě i kombinované knoflíčky (zlato-stříbrné), viz fotky výše. ;-)
Odpovědět
Bude mít hodně tmavě modrý oblek - skoro až do černa, bílou košili, bílou kravatu, vesta nebude žádná. Prsten zlatý. Sponu na pásku bude mít stříbrnou. Šaty nevěsty budou bílé. Tak jaké knoflíčky vyhrávají teď?
Odpovědět
Zlaté prsteny= zlaté knoflíčky ;-)
Odpovědět
Určitě zlaté nebo pak případně kombinované. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?