Korsáž - jenom ženich?

Ahoj,jak je to s korsáží? Nechat udělat jenom pro ženicha nebo třeba i pro svědka? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame pro zenicha, pro svedka a taky pro tatinky, protoze nemame klasicke vyvazky.
Odpovědět
Květinářka nám nabízela i pro svědka a pro svědkyni kytici, ale u nás to bude mít jen ženich a kytici já a maminky. A samozřejmě všichni svatebčané budou mít vývazky s myrtou. Rodina a svědci budou mít vývazky větší ("honosnější") než ostatní.
Odpovědět
Ahoj, já mám pro ženicha a jeho svědka. Má svědkyně bude mít kytičku, stejně jako maminky. A družičky květinový náramek. Co jsem se bavila s floristkou, tak tatínci korsáže rádi oželí a není to povinnost, aby je měli, ale je to samozřejmě na každé nevěstě. Já třeba vývazky vůbec mít na svatbě nebudu, budeme na jednom místě bez cizích lidí, takže mi to připadá zbytečné a myslím, že někteří ocení, že jim nebudu propichovat oblečení špendlíkem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam pro zenicha velky, pro svedky mensi a pro maminky broze. Tatinky nevedem.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít korsáž pro tatínky a svědka. Kytky pro maminky a svědkyni.
Odpovědět
Profilova fotka
Já počítám s korsáží pro ženich, pro svědka, pro mého tátu, protože mě povede k oltáři, takže ještě zvažuji pro tátu ženicha, aby o něco nepřišel, ale chlapům je to myslím fuk :-)
Odpovědět
My měli i pro svědka a svědkyni kytičku. Zvažovala jsem i mládenci (když družička měla kytičku) a tatínkům, ale nakonec jsme to zavrhli a měli klasické vývazky.
Odpovědět
My svědkovi taky necháme udělat korsáž, akorát decentnější než má ženich. A jelikož ženich si za svého svědka zvolil svého tatínka, tak dostane korsáž i ten můj :-)
Odpovědět
Děkuji holky za Vaše odpovědi.. U nás plánuji kytku pro sebe,maminky a svědkyni.. Korsáž ženich a svědka/tatinky ještě promyslím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 Myslím, že by bylo dobré, aby měl korsáž když už i druhý tatínek. Ono je to také dobré kvůli rozpoznání na fotkách, nebo mezi vzdálenějším příbuzenstvem..aby každý věděl, kdo jsou tatínci...můj názor :-)
Odpovědět
Korsáž bych dala jen pro ženicha, rodičům a svědkům trošku větší (a odlišené - rodičeXsvědci) vývazky...
Odpovědět
...myslím odlišené od ostatních svatebních hostů...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ircza007 no taky jsem si říkala, že to asi bude lepší, finančně je to úplně fuk a aspoň budou nastejno, i když tchán vlastně nemá žádnou funkci na svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 Ten náš taky ne...původně jsem také nechtěla mu dávat korsáž, ale nakonec jsme se dohodli, že mu ji necháme udělat právě kvůli tomu rozpoznání i pro fotografku atd...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 tak to máme podobné myšlenkové pochody :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ženich korsáž odmítl :) tím vyřešil co svědek...
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla jak pro ženich a tak pro svědka :) Ženich měl květ z mé kytice a svědek ze svědkyně. Která měla zmenšenou veezi moji kytice:)
Odpovědět
dělala jsem i pro svědka - abych ho označila. tatínky jsem zvažovala, ale nakonec přeci sedí v čele - tak je každý pozná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?