Jakou košili zvolit k béžovému svatebnímu obleku?

Ahoj holky, potřebuju poradit - mám šampáňo šaty, klasický strih - bez ramínek, sirsí sukne. zenich si poridil bezovy oblek - nevime jakou k tomu kosili a kravatu?
Odpovědět
podle me jde k bezove cokoliv kdyz to ve finale dobre sladis :) klidne bych dala cervenou,zelenou,modrou, oranzovou, bilou jakoukoliv ale mozna bych volila nejakou vyraznejsi a ne pastelovou barvu aby zenich nebych moc "bledej" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj ženich měl bílou košili, ale ještě i takovou zlatavou kravatu a vestičku. Vypadalo to moc krásně. Ale souhlasím s Katou, že k té barvě dopasuješ skoro všechny. Jakou budeš mít kytku?
Odpovědět
a boty? za boha nemuzeme sehnat svetle bezove boty....
Odpovědět
Profilova fotka
Měl také béžové - sehnali jsme je v Polsku za dobrou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
My se v Praze chystáme na boty do studia Chic, praha 2...béžové, vel. asi 46, myslím, že mají i v Adině na Praze 4
Odpovědět
souhlasím s holkama, ale jestli máš champagne šaty, tak bych možná volila smetanovou košili a kravatu třeba se zlatou, otázka je, jaká je přesně barva šatů? Taková ta ,,tmavá" nebo jsou ,,jen" smetanové? vasha má i dobrý dotaz, jakou budeš mít kytku?
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla smetanové šaty a vůbec to nevadilo, že nejsou přímo šampaň. Koukni do alba - ženichovo sólo - tam je tak vestička s košilí krásně vidět. Což mi připomělo, že to musím hodit do bazaru na prodej :-)
Odpovědět
vasha: myslela jsem to proto, že je lepší znát přesnou barvu šatů, kvůli doplňkům k tomu obleku, jinak je jedno, jestli jsou smetanové, nebo champagne, mě se líbí obojí, ale budu mít smetanové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
natrix: Tož to je fakt!!!! Vítej v klubu smetan :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
mirecka kdyz tady pises to tech botach (to me nejak nedoslo ze se musi ladit i boty :-D ) tak pokud sezenes nejaky svetly bezovy botky tak se to da nakombinovat fatk jakkoli ale prostime nedavej!! mu k tomu tmavy boty protoze to vypada fakt hrozne :-p takze pokud nesezenes bezovy tak mu dej bily a bilou kosili a treba jak psaly holky zlaty doplnky a bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych dala smetanovou košili...nebo bílou a ktavatu do šampaň či zlata...jak psaly holky...barvy bych už do toho nemíchala... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych dala košili nějaké světlé, jemné barvy, zbytečně bych nedávala tmavou košili, aby ten oblek "nepřebíjela" ;-) .. Klidně bílou, béžovou, apod. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?